...Γάλα αγελάδας και παστεριωμένη κρέμα (προέλευση Γαλλία), Αλάτι, Μικροβιακό πήκτωμα, Γαλακτοκομικοί και ωριμαντικοί μικροοργανισμοί, Σταθεροποιητής: χλωριούχος ασβέστιος. Ροκό
Αλλεργιογόνα Γάλα και προϊόντα που περιέχουν γάλα (συμπεριλαμβανομένων λακτόζης και πρωτεΐνης γάλακτος)
Τα προϊόντα μας δεν υπόκεινται σε σήμανση ΓΤΟ σύμφωνα με τους κανονισμούς 1829/2003/ΕΚ και 1830/2003/ΕΚ. Σεβασμός της μη...
...Γάλα συμπυκνωμένο ημι-αποβουτυρωμένο παστεριωμένο – Βαζάκι 200γρ.
Και μέσα έχει τι;
Γάλα ημι-αποβουτυρωμένο, σταθεροποιητές: φωσφορικά νάτρια, καραγενάνες. Περιέχει φυσικά παρόντα σάκχαρα.
Να το διατηρείτε σωστά, δεν είναι δύσκολο
Πριν από το άνοιγμα, να διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά το άνοιγμα, να διατηρείται στο ψυγείο και να καταναλώνεται γρήγορα.
Βαζάκι: να πετάγεται με τα οικιακά απορρίμματα.
...Γάλα ημι-αποβουτυρωμένο παστεριωμένο UHT εμπλουτισμένο με βιταμίνη D
Χάρη στην ισορροπημένη περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες στο 1,5%, το ημι-αποβουτυρωμένο γάλα Lactel Professionnel είναι το ιδανικό ρόφημα για το πρωινό, αλλά και για τις μαγειρικές παρασκευές.
ΣΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
Πηγή Ασβεστίου
Εμπλουτισμένο με βιταμίνη D
ΣΤΙΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΕΣ
Διατηρεί καλή σταθερότητα για τις μακροχρόνιες μαγειρικές διαδικασίες στο φούρνο
Προσφέρει λεία και σταθερή υφή για τις κρέμες που σφίγγουν, όπως η τάρτα και το φλαν.
Διατίθεται επίσης σε ΓΑΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ LACTEL PROFESSIONNEL 1L x6...
...Καρότα*(72%), Μπλε ντ'Οβερν* AOP (παστεριωμένογάλα αγελάδας) (14%), αλάτι, γαλακτοκομικοί και ωριμαντικοί οργανισμοί), ηλιέλαιο*, κρεμμύδια*, αλάτι, αλεύρι ρυζιού*, ξίδι μηλίτη*, μαύρο πιπέρι*
*Συστατικά από Βιολογική Γεωργία - Αλλεργιογόνο
Συμβουλές χρήσης
Ιδανικό για άλειμμα σε φρέσκο ψωμί, για συνοδεία λαχανικών ή γκρεσίνι. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε στα τοστ σας άλλα συστατικά όπως...
... γλουτένη.","INGRÉDIENTS":"ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Παστεριωμένη κρέμα γάλακτος (99,40%) και παστεριωμένογάλα (0,50%) - Όλα ιταλικής προέλευσης. Χωρίς προσθήκη συντηρητικών.","OGM":"ΓΤΟ (Κανονισμός 1830/03) Το προϊόν είναι ΧΩΡΙΣ ΓΤΟ: παρασκευάζεται χωρίς συστατικά που προέρχονται από γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.","MODE D'EMPLOI":"ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ: έτοιμο προς κατανάλωση (έτοιμο προς κατανάλωση); να καταναλωθεί εντός 3 ημερών από το άνοιγμα.","CORRECTEUR D'ACIDITÉ":"ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΟΞΥΤΗΤΑΣ: Μονοϋδρικός κιτρικός οξύς για τρόφιμα - E330 (0,10%)","NOM DU PRODUIT":"ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ"}...
...Για να φτιάξουμε το γιαούρτι σας, ξεκινάμε με την παστερίωση του πλήρους και αποβουτυρωμένου γάλακτος ανάλογα με το ποσοστό λιπαρών, δηλαδή το θερμαίνουμε σε πολύ υψηλή θερμοκρασία για μικρό χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τους ζυμομύκητες στο γιαούρτι και το αφήνουμε να ζυμωθεί σε θερμοκρασία δωματίου για μερικές ώρες. Όταν το γάλα πήξει, το διαχωρίζουμε από τον ορό με φυγοκέντρηση (όπως σε μια σαλατιέρα). Το γιαούρτι σας συσκευάζεται σε γυάλινα βάζα, έτοιμο προς κατανάλωση.
...θερμισμένο ή παστεριωμένο, με την επιθυμητή ξηρή εκχύλιση από τον πελάτη, καθώς και tomme σε 2kg ή 4kg.
Η ειδικότητά μας: η tomme από κατσίκες φάρμας με την οποία έχουμε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στην διεθνή έκθεση CAPRINOV τον Νοέμβριο του 2023.
Σήμερα, εργαζόμαστε κυρίως με βιομηχανίες, τυροκόμους και ωριμαστές.
Ο συνεταιρισμός μας από γαλακτοπαραγωγούς δημιούργησε τη μάρκα «Ο εκτροφέας της Οξιτανίας» προκειμένου να αναδείξει τις παραγωγές του. Εμπορευόμαστε διάφορα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου ενός Cantal AOP «Fleur d’Auvergne» από ωμό και παστεριωμένογάλα (νεαρό και ενδιάμεσο). Το Cantal ενδιάμεσου τύπου μας εγγυάται τουλάχιστον 4 μήνες ωρίμανσης για να διασφαλίσει μια σταθερή γεύση στους καταναλωτές...
...Η Fromagerie du pays Welsche -HAXAIRE ; "Η Σπόρος στο Γάλα" είναι ωριμαστής από το 1929.
Η τυροκομία μας παράγει και ωριμάζει Munsters AOC καθώς και ειδικές τυροκομικές σπεσιαλιτέ από την Αλσατία.
Είναι η μοναδική τυροκομία που παράγει και ωριμάζει το Munster της στην Αλσατία.
Τα τυριά μας:
Munster AOP από ΠαστεριωμένοΓάλα
Munster AOP Αγροτικό από Ωμό Γάλα
Munster AOP Βιολογικό
Σπόρος στο Γάλα®
Ο Welsche με Μάρκα Gewurztraminer
Holunderkas...
Η Cloche d’Or είναι μια γαλακτοκομική επιχείρηση και τυροκομείο στο Pont de Ruan. Παρασκευάζει τυριά από φρέσκο γάλα κατσίκας, διαμορφωμένα σύμφωνα με τις παραδοσιακές μεθόδους. Παραγωγός τυριών κατσίκας. Ελεγχόμενη ονομασία προέλευσης (AOC). Φρέσκα και ωριμασμένα. Από ωμό γάλα. Από παστεριωμένο φρέσκο γάλα.
Η Cloche d’Or είναι μια γαλακτοκομική επιχείρηση στο Pont de Ruan. Παράγει τυριά από κατσικίσιο γάλα, που σχηματίζονται σύμφωνα με τις παραδοσιακές μεθόδους. Τυριά από κατσικίσιο γάλα. Ελεγχόμενη ονομασία προέλευσης. Φρέσκα και ωριμασμένα. Από ωμό γάλα. Από παστεριωμένο φρέσκο γάλα...