• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • παραγωγη μπισκοτων

Αποτελέσματα για

Παραγωγη μπισκοτων - Γαλλία

Γαλλία
  1. FLAVIE'S & CO

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FLAVIE'S & CO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κουλούρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπισκότα κράκερς και σνακ, Μπισκότα και κουλουράκια, αλμυρες φρυγανιες, Μπισκότα κράκερς και σνακ, παραγωγη μπισκοτων, και Μπισκότα και κουλουράκια. Έχει έδρα σε Plérin, Γαλλία.

  2. CHARLES CHOCOLARTISAN

    Γαλλία

    Η Roland CHARLES δημιούργησε το 2009 την επιχείρηση Charles CHOCOLARTISAN και τον ιστότοπο www.pateatartiner.fr. Ο πλανήτης μας, η υγεία μας ! Για προληπτικούς λόγους, αποφασίσαμε να παράγουμε τις κρέμες μας επάλειψης ΧΩΡΙΣ ΦΟΙΝΙΚΕΛΑΙΟ ! ! ! ούτε, Καρύδα, ούτε Κοπρά. Pateatartiner.fr ιστότοπος της Charles CHOCOLARTISAN είναι μια ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ σοκολατοποιία που ειδικεύεται στις κρέμες επάλειψης. Παράγονται απευθείας από το κακάο και τις πρώτες ύλες, χωρίς χρωστικά, ούτε συντηρητικά, ούτε αρώματα. Παρασκευαστής κρέμας για επάλειψη χωρίς φοινικέλαιο, από το κακάο. Παραγωγός κρέμας από μπισκότα speculoos, με γέμιση φουντουκιού, προϊόντα χωρίς Ζάχαρη για διαβητικούς κ.λπ. Δημιουργικότητα χωρίς όρια, πληθώρα φαντασίας, έμφαση στη γεύση, παράδοση, τεχνογνωσία και μικρά μυστικά παραγωγής δημιουργούν κρέμες για επάλειψη, αεριούχες, τραγανές, με καυτερή πιπεριά της Espelette ΟΠΕ, με καραμέλα με αλατισμένο βούτυρο, κρέμα με μπισκότα spéculoos και πολλά άλλα.

  3. SETHNESS ROQUETTE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Από το 1880, η εταιρεία Sethness Roquette ειδικεύεται στην παρασκευή καραμέλας σε διάφορες μορφές και για διάφορες χρήσεις (υγρή, πάστα, σκόνη ή κομμάτια), τόσο για ζαχαροπλαστική όσο και για τον αγροδιατροφικό τομέα. Χάρη στην παγκόσμια παρουσία της και τα τέσσερα κέντρα παραγωγής, η Sethness Roquette έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε κορυφαία εταιρεία στην παραγωγή καραμέλας. ΚΑΡΑΜΕΛΟΧΡΩΜΑΤΑ: Τα καραμελοχρώματα είναι οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες χρωστικές ουσίες στον αγροδιατροφικό τομέα. Γνωστά για την ποιότητά τους, τα καραμελοχρώματα προσφέρουν διαφορετικές διαλυτές λύσεις για κάθε τύπο εφαρμογής, με σκοπό τη σταθερή ποιότητα του χρώματος. ΨΗΜΕΝΗ ΖΑΧΑΡΗ: Είτε σε υγρή μορφή είτε σε σκόνη, η ψημένη ζάχαρη είναι καραμελωμένη ζάχαρη που δίνει μια καραμελέ γεύση ή/και χρώμα στα διατροφικά προϊόντα. ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: Η αρωματική καραμέλα παράγεται μέσα από μια ελεγχόμενη διαδικασία θέρμανσης διατροφικών ζαχάρων. Είτε σε υγρή είτε σε στερεά μορφή, δίνει μια γεύση καραμέλας, λιγότερο ή περισσότερο έντονη, ανάλογα με τις απαιτήσεις. Ανάλογα με το πώς παρασκευάζεται, η καραμέλα μπορεί να είναι παχύρευστη, παραδοσιακή ή πικάντικη. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ: Οι ειδικές καραμέλες αποτελούν μια μεγάλη οικογένεια καραμέλων, από καραμέλα γάλακτος μέχρι αλμυρή καραμέλα βουτύρου, βίγκαν, με λιγότερη ζάχαρη κ.λπ. Αυτές οι καραμέλες, σε μορφή πάστας ή σε κομμάτια, προσφέρουν μοναδική υφή και γεύση στο κάθε προϊόν. Μπροούν να χρησιμοποιηθούν διάφορα συστατικά (μέλι, γάλα, κρέμα, σοκολάτα, βούτυρο, φυτικά λιπαρά κ.λπ.).

  4. L'ÉTUVERIE

    Γαλλία

    Verified by europages badge