Η εταιρεία MARMELO ιδρύθηκε στην πόλη της Καβάλας το 2011. Από τότε μέχρι και σήμερα, τρεις νέοι άνθρωποι με πάθος για τη ζαχαροπλαστική αλλά και για τις παραδόσεις του τόπου τους δημιουργούν, καθημερινά, γλυκά με τα πιο εκλεκτά υλικά. Εδώ, θα δοκιμάσετε τον διάσημο κουραμπιέ Καβάλας που παρασκευάζεται σύμφωνα με την παλιά τοπική συνταγή, αλλά και τη σύγχρονη παραλλαγή με γεύση μαστίχας Χίου, καθώ...
...Η ΑΛΕΥΡΩΝ ΚΑΡΥΔΙΑΣ ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΔΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΥΔΙΑΣ. (0/2-1/2 mm) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΠΙΔΟΡΠΙΩΝ, ΚΕΙΚΩΝ, ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ.
Η BARBAGALLO DOLCIARIA ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΙΚΕΛΙΚΩΝ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ.
ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΗΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΝΟΛΙΝΕΣ.
Η ΣΥΝΤΑΓΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΛΑΙΟ ΜΑΕΣΤΡΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ, ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ...
Η BARBAGALLO DOLCIARIA ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΙΚΕΛΙΑΝΩΝ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΤΗΣ, ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΝΝΟΛΙΝΕΣ. Η ΣΥΝΤΑΓΗ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΛΑΙΟ ΜΑΕΣΤΡΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ, ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ...