...Ο αρωματικός καραμέλας είναι ένα υγρό ή στερεό χρώματος από ανοιχτό καφέ έως σκούρο καφέ, που αποκτάται αποκλειστικά μέσω ελεγχόμενης θερμότητας σε ζάχαρες τροφίμων, και η κύρια χρήση του είναι η αρωματοποίηση τροφίμων.
Ο αρωματικός καραμέλας μπορεί να είναι παχύρρευστος, ουδέτερος, αρωματισμένος, σε μορφή σκόνης, κομματιών ή υγρού, και είναι επίσης διαθέσιμος σε βιολογική γκάμα.
Δυνατές χρήσεις:
• ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
• ΠΑΓΩΤΑ
• ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΑΡΩΜΑΤΩΝ
• ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΕΣ & ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ
• ΣΑΛΤΣΕΣ & ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΠΙΑΤΑ
• ΑΠΕΡΙΤΙΦ & ΛΙΚΕΡ...