Από το 2009, ο Samuel Pocquet, παθιασμένος μελισσοκόμος, καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματιών με μια προσφορά χονδρικής πώλησης μελιού. Στην Pocquet Apiculture, προσφέρουμε βαρέλια των 300 κιλών ή κουβάδες των 20 ή 40 κιλών, κυρίως για το Μέλι από Λουλούδια και το Μέλι από Τίλιο. Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται με σεβασμό στις παραδοσιακές διαδικασίες, ενώ χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνικές εξαγω...
...Το μικρό +: Το οβάλ τραπέζι μας εμπνέεται από τους αλμυρούς βάλτους, τον τόπο όπου ο Benoît Maltier αγαπούσε να περνάει στιγμές με τον παππού του. Αποτελεί μέρος της συλλογής «Αφιέρωμα στον Georges». Η οβάλ επιφάνεια αντιπροσωπεύει μια λεκάνη, το στήριγμα με καμπύλες τους καναλούς, η μικρή εσοχή επιτρέπει την τοποθέτηση ενός μικρού δίσκου ή ενός προαιρετικού ενσωματωμένου ασύρματου φορτιστή, ο χώρος για το αλάτι.
ΣΥΝΘΕΣΗ
Δομή: 100% Χάλυβας
Θερμοβαφή με λεπτή υφή
Επιφάνεια ξύλου
Φωτιστικό από πορσελάνη μπισκότο
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 1016 × 440 × 820 mm...
...Ένα μικρό ψωμί μπαχαρικών με καθαρό μέλι 40g, τέλειο για να τοποθετηθεί στην άκρη του πιάτου, έτοιμο να διακοσμηθεί όπως ένα cupcake!
Συστατικά
Μέλι από την περιοχή Κεντρικής Γαλλίας 50%, αλεύρι σίτου και σίκαλης από τη Σολόν, νερό, αυγά, βούτυρο, σκόνη ψησίματος (διττανθρακικό νάτριο), αλάτι Γκεραντ, μπαχαρικά (αστρογλυκάνισο, κάρδαμο, κανέλα, γαρίφαλο).
Βρείτε όλες τις ιδέες μας για συνταγές...
... του βασιλικού ζευγαριού. Στη συνέχεια ήρθε η Γαλλική Επανάσταση του 1789. Ο μάγειρας του βασιλιά, σε φυγή, βρήκε καταφύγιο στο μικρό χωριό του Μονμποζόν κοντά στην οικογένεια Λαντενιέ. Για να ευχαριστήσει τους οικοδεσπότες του για την υποδοχή τους, τους εμπιστεύτηκε τη πολύτιμη συνταγή του μπισκότου του. Αυτό που ήταν το επιδόρπιο των βασιλιάδων έγινε τότε ο βασιλιάς των επιδορπίων. Αυτή η ρήση δεν θα εγκαταλείψει ποτέ το μπισκότο του Μονμποζόν, ούτε καν όταν ο παππούς της τωρινής διευθύντριας αγόρασε τη διάσημη συνταγή από την οικογένεια Λαντενιέ στην αυγή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου.