• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λογισμικο

Αποτελέσματα για

Λογισμικο

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. HEM FRANCE - GROSSISTE TELEPHONIE MOBILE ET TABLETTES

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η HEM France είναι χονδρέμπορος, εισαγωγέας και κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων, τάμπλετ και αξεσουάρ. Προσφέρουμε στους επαγγελματίες μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε ανταγωνιστικές τιμές από μεγάλους κατασκευαστές όπως Samsung, Xiaomi, Nokia, Apple, κ.λπ. Αλλά και αποκλειστικές προσφορές με τις εξειδικευμένες φίρμες έξυπνων τηλεφώνων και τάμπλετ Blackview, Oukitel, Doogee, Cubot.Χάρη στην εμπειρογνωμοσύνη μας της αγοράς της κινητής τηλεφωνίας, ιδρύσαμε το 2014 την Konrow, γαλλικό εμπορικό σήμα κινητών τηλεφώνων, έξυπνων τηλεφώνων, τάμπλετ και αξεσουάρ. Το ρητό μας "να ακούμε και να επικεντρωθούμε στην ουσία". Σχεδιάζουμε προϊόντα που ικανοποιούν την κάθε χρήση των πελατών σας σε πολύ λογικές τιμές. Στον ιστότοπο μας θα βρείτε : έξυπνα τηλέφωνα, τάμπλετ, γερά τηλέφωνα ή με πλήκτρα, συνδεδεμένα αντικείμενα όπως ρολόγια ή ηχεία, αλλά και αξεσουάρ κάθε είδους όπως καλώδια, φορτιστές, ακουστικά, θήκες...Το B2B είναι ο πυρήνας του επαγγέλματος μας και ξέρουμε πως να προσαρμοστούμε στις ειδικές ανάγκες του καθένα μέσα στις πιο σύντομες προθεσμίες. Η ομάδα μας ειδικών σας συνοδεύει και είναι στην διάθεση σας 5 ημέρες την εβδομάδα για να απαντήσει στις απορίες σας. Παρόλο που κυκλοφορούν εκατομμύρια προϊόντα στις αποθήκες μας, τα οποία διανέμουμε στην Γαλλία αλλά και διεθνώς σε πάνω από 35 χώρες, η γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση αποτελεί προτεραιότητα για να ικανοποιήσουμε την απαιτητική επαγγελματική μας πελατεία.

  2. ADGENCE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ADGENCE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία εφαρμογών ιστού. Έχει έδρα σε Vedène, Γαλλία.

  3. VIRAGE WEB

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VIRAGE WEB, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία εφαρμογών ιστού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημιουργία ιστοσελίδων, seo, και διαδικτυακο μαρκετινγκ. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  4. DIGICAD

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Digicad εντάσσει τις λύσεις CAD Solid Edge και προσομοίωση από την Siemens Industry Software. Τα λογισμικά που προσφέρει καλύπτουν όλες τις πλευρές για την ανάπτυξη των προϊόντων σας. Καλύπτουν κυρίως την μηχανική CAD, ηλεκτρική CAD, ηλεκτρικά διαγράμματα, βιομηχανικές σωληνώσεις, P&ID, σχεδιασμός σωληνώσεων, ισομετρικό σχέδιο, τεχνική τεκμηρίωση, διαχείριση δεδομένων, ψηφιακή προσομοίωση, προσομοίωση CFD, ψηφιακή μηχανική των ρευστών και θερμική ανάλυση.

  5. TESS FRANCE

    Γαλλία

    Η ROAD MANAGER TMS είναι ένα λογισμικό διαχείρισης μιας μεταφορικής εταιρείας που εκδίδεται από την Trans-Europe Software Services (TESS Γαλλία), μια ευρωπαϊκή εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών λύσεων για την βιομηχανία των μεταφορών στην Ευρώπη. Η TESS έχει αντιπροσώπους στην Γαλλία, στο Βέλγιο, στον Ηνωμένο Βασίλειο, στο Λουξεμβούργο και στην Βόρεια Αφρική. Κατέχει πάνω από 15 χρόνια πείρας στον τομέα. Η TESS διανέμει το λογισμικό της μεταφορών (TMS) Road Manager στους οδικούς μεταφορείς, στους βιομήχανους και στους εντολοδόχους μεταφορών ανά την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Βόρεια Αφρική, με κέντρα υποστήριξης και κατάρτισης στην Βρετάνη, την περιοχή της Κυανής Ακτής (PACA), στις πόλεις Μπορντώ, Λιέγη και Καζαμπλάνκα. Οι λειτουργικότητες του λογισμικού είναι ολοκληρωμένες και αναλαμβάνουν την διαχείριση εταιρειών ανεξάρτητα από το μέγεθος τους : μεταφορείς πλήρων φορτίων, ογκώδους φορτίου, μεταφορές με την παλέτα, διανομή, αυτοκίνητα, βιομηχανικά απόβλητα, χύμα προϊόντα, κάδοι, οίνοι, φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα, ποτά, είδη παντοπωλείου, γενικά εμπορεύματα.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OGRAFX

    Γαλλία

    Η εταιρεία OGRAFX, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφημιστικά προωθητικά δώρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνδεδεμένα αντικείμενα, και Συνδεδεμένα αντικείμενα. Έχει έδρα σε Roquebrune Cap Martin, Γαλλία.

  2. IBIQUITY BY IBITEK

    Γαλλία

    Η εταιρεία IBIQUITY BY IBITEK, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα επιχειρηματικής ευφυΐας (Business Intelligence). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, λυσεις πληροφορικης για τη βιομηχανια, εφαρμογες για ελεγχο παραγωγης, Σύστημα βιομηχανικής εφοδιαστικής αλυσίδας, και Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. VGI PRODUCTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία VGI PRODUCTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία εφαρμογών ιστού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γραφιστική δημιουργία, και τυπογραφειο. Έχει έδρα σε Fuveau, Γαλλία.

  4. EXCELLENCIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία EXCELLENCIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει έδρα σε Rognes, Γαλλία.

  5. LSI PARFUMS COSMETIQUES AROMES

    Γαλλία

    Η εταιρεία LSI PARFUMS COSMETIQUES AROMES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα ομορφιάς, Προγράμματα πληροφορικής, Δημιουργία αρωμάτων, Ολοκληρωμένα προγράμματα λογισμικού - ERP, Προϊόντα ομορφιάς, και Προγράμματα πληροφορικής. Έχει έδρα σε Velleron, Γαλλία.

  1. AGENCE WEB SPINAT

    Γαλλία

    Η εταιρεία AGENCE WEB SPINAT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία εφαρμογών ιστού. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  2. BRENDAN VIALE

    Γαλλία

    Η εταιρεία BRENDAN VIALE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία εφαρμογών ιστού. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  1. PROREF

    Γαλλία

    Η εταιρεία PROREF, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει έδρα σε Vence, Γαλλία.

  2. MORGAN COMMUNICATION

    Γαλλία

    Η εταιρεία MORGAN COMMUNICATION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία εφαρμογών ιστού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαδικτυακη εταιρεια. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  3. LOQUALIST

    Γαλλία

    Η εταιρεία LOQUALIST, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε Toulon, Γαλλία.

  4. JM CRÉA

    Γαλλία

    Η εταιρεία JM CRÉA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία εφαρμογών ιστού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δημιουργία ιστοσελίδων, Θέση διαδικτυακών τοποθεσιών στις μηχανές αναζήτησης, δημιουργία ιστότοπων πώλησης online, και Δημιουργία ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει έδρα σε Antibes, Γαλλία.

  5. ALEXANDRE FUCHS WEB

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALEXANDRE FUCHS WEB, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία εφαρμογών ιστού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βελτιστοποίηση seo, Δημιουργία ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου, Σχεδιαστής ιστοσελίδων, και δημιουργία ιστότοπων πώλησης online. Έχει έδρα σε Antibes, Γαλλία.

  6. PHARE SOFTWARE

    Γαλλία

    Η εταιρεία PHARE SOFTWARE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική- λογισμικό για το εμπόριο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγράμματα λογισμικού, Προγράμματα λογισμικού, και κιβωτια. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  7. SYMES

    Γαλλία

    Η εταιρεία SYMES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονική - μελέτες και έρευνες, Συνδεδεμένα αντικείμενα, ηλεκτρονικός σχεδιασμός, Ηλεκτρονική - μελέτες και έρευνες, και Συνδεδεμένα αντικείμενα. Έχει έδρα σε Cagnes Sur Mer, Γαλλία.

  8. FOP FACTORY

    Γαλλία

    Η εταιρεία FOP FACTORY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταμειακές μηχανές, κατάρτηση εντός επιχείρησης, Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, Ταμειακές μηχανές, και Λογισμικό διαχείρισης προγράμματος. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  1. JPCW

    Γαλλία

    Η εταιρεία JPCW, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία εφαρμογών ιστού. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

  2. DISHOP

    Γαλλία

    Η εταιρεία DISHOP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική- λογισμικό για το εμπόριο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους λογισμικα εφαρμογων τροφοδοσιας. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  3. OPTIMAL SI

    Γαλλία

    Η εταιρεία OPTIMAL SI, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε Manosque, Γαλλία.

  4. SARL COMPUTERLINE ELECTRONIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL COMPUTERLINE ELECTRONIQUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους crm (διαχειριση πελατειακων σχεσεων). Έχει έδρα σε Meyreuil, Γαλλία.

  5. IXARYS

    Γαλλία

    Η εταιρεία IXARYS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε France, Γαλλία.

  6. PANOPTÈS

    Γαλλία

    Η εταιρεία PANOPTÈS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαχειριση πορων απο κληρονομια, και Λογισμικό εντοπισμού προέλευσης. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

  7. NATURAL SOLUTIONS

    Γαλλία

    Η εταιρεία NATURAL SOLUTIONS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία εφαρμογών ιστού. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  8. MATHEO SOFTWARE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MATHEO SOFTWARE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνικά και επιστημονικά λογισμικά. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  9. EDILOGIC

    Γαλλία

    Η εταιρεία EDILOGIC, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε Aix-En-Provence, Γαλλία.

  10. INITIATIVE SOLUTIONS

    Γαλλία

    Η εταιρεία INITIATIVE SOLUTIONS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έκδοση προγραμμάτων λογισμικού, Διαχείριση σχέσης πελατών CRM, Λογισμικό διαχείρισης υπολογιστή - πελάτη, Λογισμικό ηλεκτρονικής τιμολόγησης, Έκδοση προγραμμάτων λογισμικού, και Διαχείριση σχέσης πελατών CRM. Έχει έδρα σε Valreas, Γαλλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λογισμικο

Αριθμός αποτελεσμάτων.

199 Επιχειρήσεις