• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λογισμικο

Αποτελέσματα για

Λογισμικο

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. TESS FRANCE

    Γαλλία

    Η ROAD MANAGER TMS είναι ένα λογισμικό διαχείρισης μιας μεταφορικής εταιρείας που εκδίδεται από την Trans-Europe Software Services (TESS Γαλλία), μια ευρωπαϊκή εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών λύσεων για την βιομηχανία των μεταφορών στην Ευρώπη. Η TESS έχει αντιπροσώπους στην Γαλλία, στο Βέλγιο, στον Ηνωμένο Βασίλειο, στο Λουξεμβούργο και στην Βόρεια Αφρική. Κατέχει πάνω από 15 χρόνια πείρας στον τομέα. Η TESS διανέμει το λογισμικό της μεταφορών (TMS) Road Manager στους οδικούς μεταφορείς, στους βιομήχανους και στους εντολοδόχους μεταφορών ανά την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Βόρεια Αφρική, με κέντρα υποστήριξης και κατάρτισης στην Βρετάνη, την περιοχή της Κυανής Ακτής (PACA), στις πόλεις Μπορντώ, Λιέγη και Καζαμπλάνκα. Οι λειτουργικότητες του λογισμικού είναι ολοκληρωμένες και αναλαμβάνουν την διαχείριση εταιρειών ανεξάρτητα από το μέγεθος τους : μεταφορείς πλήρων φορτίων, ογκώδους φορτίου, μεταφορές με την παλέτα, διανομή, αυτοκίνητα, βιομηχανικά απόβλητα, χύμα προϊόντα, κάδοι, οίνοι, φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα, ποτά, είδη παντοπωλείου, γενικά εμπορεύματα.

  2. IBIQUITY BY IBITEK

    Γαλλία

    Η εταιρεία IBIQUITY BY IBITEK, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συστήματα επιχειρηματικής ευφυΐας (Business Intelligence). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, λυσεις πληροφορικης για τη βιομηχανια, εφαρμογες για ελεγχο παραγωγης, Σύστημα βιομηχανικής εφοδιαστικής αλυσίδας, και Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. VGI PRODUCTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία VGI PRODUCTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία εφαρμογών ιστού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γραφιστική δημιουργία, και τυπογραφειο. Έχει έδρα σε Fuveau, Γαλλία.

  4. PHARE SOFTWARE

    Γαλλία

    Η εταιρεία PHARE SOFTWARE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική- λογισμικό για το εμπόριο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγράμματα λογισμικού, Προγράμματα λογισμικού, και κιβωτια. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. SARL COMPUTERLINE ELECTRONIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL COMPUTERLINE ELECTRONIQUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους crm (διαχειριση πελατειακων σχεσεων). Έχει έδρα σε Meyreuil, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MATHEO SOFTWARE

    Γαλλία

    Η εταιρεία MATHEO SOFTWARE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνικά και επιστημονικά λογισμικά. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  2. E-ARCHITECTE

    Γαλλία

    Η εταιρεία E-ARCHITECTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. DFT INFORMATIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία DFT INFORMATIQUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έκδοση προγραμμάτων λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγράμματα λογισμικού, Δημιουργία εφαρμογών ιστού, αναπτυξη λογισμικων, Προγράμματα λογισμικού, και Δημιουργία εφαρμογών ιστού. Έχει έδρα σε La Destrousse, Γαλλία.

  4. KALITICS

    Γαλλία

    Η εταιρεία KALITICS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προγραμματα λογισμικου για erp, εκτιμησεις, και κτιρια. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  5. INTERCODE SERVICES

    Γαλλία

    Η εταιρεία INTERCODE SERVICES, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολυμέσα- υπηρεσίες Internet και Intranet. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραμμωτοί κώδικες - τεχνολογία, Γραμμικοί κώδικες - ανιχνευτές, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Γραμμωτοί κώδικες - τεχνολογία, Γραμμικοί κώδικες - ανιχνευτές, και Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  1. SEASON

    Γαλλία

    Η εταιρεία SEASON, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε Aix-En-Provence, Γαλλία.

  2. STE INFORMATIQUE ET GESTION

    Γαλλία

    Η εταιρεία STE INFORMATIQUE ET GESTION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, και Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε Aubagne, Γαλλία.

  1. INFORMATIQUE DISTRIBUTION

    Γαλλία

  2. PRYSM

    Γαλλία

    Η εταιρεία PRYSM, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκδότες λογισμικού ασφαλείας, και Εκδότες λογισμικού. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  3. GIPS VISION

    Γαλλία

    Η εταιρεία GIPS VISION, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Όργανα μέτρησης και ελέγχου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγράμματα λογισμικού για την επεξεργασία εικόνας. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  4. MONITORPACK

    Γαλλία

    Η εταιρεία MONITORPACK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συστηματα εποπτειας. Έχει έδρα σε Saint Laurent Du Var, Γαλλία.

  5. SDI - SIPLEO

    Γαλλία

    Η εταιρεία SDI - SIPLEO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες μέσω διαδίκτυου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τηλεφωνια, και Προγράμματα λογισμικού VoIP / ToIP. Έχει έδρα σε La Garde, Γαλλία.

  6. KALITICS BTP

    Γαλλία

    Η εταιρεία KALITICS BTP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξατομικευμενη αναπτυξη λογισμικου. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  7. SYSTEMIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SYSTEMIQUE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε La Seyne Sur Mer, Γαλλία.

  8. ATTRACTIVE SCENT

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Attractive Scent, επιχείρηση που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης Γκρας, εξειδικεύεται από το 2018 στον σχεδιασμό αρωμάτων. Η δυναμική και καταρτισμένη μας ομάδα η οποία κατέχει πολυετή πείρα στον τομέα της αρωματοποιίας είναι σε θέση να σας προτείνει λύσεις για να δημιουργήσετε ή να διανέμετε τα αρώματα σας. Δημιουργήσαμε κυρίως μια γκάμα 100% φυσικών αρωμάτων με πιστοποίηση COMOS. Αναζητάμε πάντα την καινοτομία για να σχεδιάσουμε πρωτότυπα αρώματα. Διαθέτουμε έτσι έναν σύγχρονο εξοπλισμό αιχμής προκειμένου να μειώσουμε τους χρόνους παραγωγής και να διευρύνουμε την προσφορά μας ενώ προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις των πελατών μας. Εκτελούμε στα ίδια μας τα εργαστήρια αυστηρούς ελέγχους των συστατικών που χρησιμοποιούνται για την σύνθεση των αρωμάτων μας. Επίσης, χάρη στο λογισμικό μας, εξασφαλίζουμε την ιχνηλασιμότητα τους. Πέρα από την περιοχή της πόλης Γκρας, δημιουργήσαμε έναν δίκτυο προμηθευτών σε όλο τον κόσμο.

  1. CASH SYSTEMES INDUSTRIE

    Γαλλία

    Γάλλος κατασκευαστής σχεδιαστής μιας ολοκληρωμένης σειράς τερματικών για σημεία πώλησης για νοσοκομειακά εστιατόρια, εμπορική τροφοδοσία, συλλογική εστίαση, ξενοδοχεία, εμπόριο λιανικής. Τα σήματα Star Touch, French Touch, Esterel Advance. λογισμικό για τη διαχείριση και την είσπραξη των γειτονικών εμπορικών καταστημάτων. Νέες υπηρεσίες : Μετατρέψτε τις βιτρίνες σας σε αλληλεπιδραστική οθόνη. Βιντεοπαρακολούθηση σημείων πώλησης, καταστημάτων και ταμειακών μηχανών CSI. Διεθνής παρουσία από το 1992