• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οθονες

Αποτελέσματα για

Οθονες

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. HORIZANE SANTE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Horizane Santé είναι ένα εργαστήριο με έδρα στη Νότια Γαλλία, η οποία ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια από έναν γιατρό. Η αποστολή μας είναι ο σχεδιασμός, η προώθηση και η διανομή ιατρικών συσκευών και προϊόντων υγείας. Οι λύσεις μας στρέφονται γύρω από την υγεία των οφθαλμών, του αυτιού και της υγιεινής του σώματος και διανέμονται στα φαρμακεία και παραφαρμακευτικά καταστήματα στην Γαλλία και μέσα από έναν δίκτυο αντιπροσώπων στο εξωτερικό. Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των καταναλωτών με καινότομα προϊόντα που προσφέρονται σε προσιτές τιμές σύμφωνα με την επαγγελματική απαίτηση του δικτύου φαρμακείων και παραφαρμακευτικών καταστημάτων. Ως μέλος του τομέα της υγείας, πάντα δίναμε περισσότερη έμφαση στην αξιοπιστία των προϊόντος παρά στην τιμή του. 'Ολα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση και ελέγχονται σύμφωνα με το πρότυπο CE κυρίως σε εργαστήρια ανάλυσης στην Γαλλία. Με ευαισθησία στην περιβαλλοντολογική μας επίπτωση, αναπτύσσουμε όσο το δυνατό προϊόντα με βιοδιασπώμενες συσκευασίες και τα προϊόντα μας στρέφονται περισσότερο στην φυσικότητα και στην βιωσιμότητα.

  2. IMM REALISATION D'UNE TECHNOPOLE SANTE

    Γαλλία

    Η εταιρεία IMM REALISATION D'UNE TECHNOPOLE SANTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οθόνες υπολογιστών, και Οθόνες υπολογιστών. Έχει έδρα σε Toulon, Γαλλία.

  3. CASH SYSTEMES INDUSTRIE

    Γαλλία

    Γάλλος κατασκευαστής σχεδιαστής μιας ολοκληρωμένης σειράς τερματικών για σημεία πώλησης για νοσοκομειακά εστιατόρια, εμπορική τροφοδοσία, συλλογική εστίαση, ξενοδοχεία, εμπόριο λιανικής. Τα σήματα Star Touch, French Touch, Esterel Advance. λογισμικό για τη διαχείριση και την είσπραξη των γειτονικών εμπορικών καταστημάτων. Νέες υπηρεσίες : Μετατρέψτε τις βιτρίνες σας σε αλληλεπιδραστική οθόνη. Βιντεοπαρακολούθηση σημείων πώλησης, καταστημάτων και ταμειακών μηχανών CSI. Διεθνής παρουσία από το 1992

screen europages
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Προσθήκη επιχείρησής μου
Διαδραστικός χάρτης του τομέα Arrow Right icon
Επιχειρήσεις του τομέα με τις περισσότερες επισκέψεις
  1. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

    SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

    Κίνα – Shenzhen

  2. FOCQUET

    FOCQUET

    Βέλγιο – Gembloux