• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οθονες

Αποτελέσματα για

Οθονες

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. HORIZANE SANTE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η Horizane Santé είναι ένα εργαστήριο με έδρα στη Νότια Γαλλία, η οποία ιδρύθηκε πριν από 25 χρόνια από έναν γιατρό. Η αποστολή μας είναι ο σχεδιασμός, η προώθηση και η διανομή ιατρικών συσκευών και προϊόντων υγείας. Οι λύσεις μας στρέφονται γύρω από την υγεία των οφθαλμών, του αυτιού και της υγιεινής του σώματος και διανέμονται στα φαρμακεία και παραφαρμακευτικά καταστήματα στην Γαλλία και μέσα από έναν δίκτυο αντιπροσώπων στο εξωτερικό. Προσπαθούμε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των καταναλωτών με καινότομα προϊόντα που προσφέρονται σε προσιτές τιμές σύμφωνα με την επαγγελματική απαίτηση του δικτύου φαρμακείων και παραφαρμακευτικών καταστημάτων. Ως μέλος του τομέα της υγείας, πάντα δίναμε περισσότερη έμφαση στην αξιοπιστία των προϊόντος παρά στην τιμή του. 'Ολα τα προϊόντα μας διαθέτουν πιστοποίηση και ελέγχονται σύμφωνα με το πρότυπο CE κυρίως σε εργαστήρια ανάλυσης στην Γαλλία. Με ευαισθησία στην περιβαλλοντολογική μας επίπτωση, αναπτύσσουμε όσο το δυνατό προϊόντα με βιοδιασπώμενες συσκευασίες και τα προϊόντα μας στρέφονται περισσότερο στην φυσικότητα και στην βιωσιμότητα.

  2. CCOMOCINE PULSE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Γαλλική εταιρεία, εξειδικευμένη στην κατασκευή πολυθρόνων κινηματογράφου, στην διαρρύθμιση, άνεση και διακόσμηση Home Cinema. 'Έχουμε επιλέξει μια γκάμα προϊόντων ανώτατης ποιότητας για την υλοποίηση της ιδιωτικής σας κινηματογραφικής αίθουσας στα μέτρα του πελάτη: - σταθερές ή ηλεκτρικές πολυτελείς κινηματογραφικές πολυθρόνες, - διακόσμηση κινηματογράφου - kit ουρανός με άστρα οπτικής ίνας - φινίρισμα τοίχου με τεταμένο ύφασμα, - φωτισμός και εξαρτήματα φωτισμού, - φωτεινή πινακίδα, - οθόνη προβολής στα μέτρα σας.

  3. ESE AZUR SAS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ESE AZUR SAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οπτικοακουστικός επαγγελματικός εξοπλισμός,. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενοικιαζονται οθονες, ενοικιαση γιγαντοοθονων με led, ενοικιαση οπτικοακουστικου εξοπλισμου, και εξοπλισμοι και εγκαταστασεις για ταυτοχρονη μεταφραση. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  4. SUD ENSEIGNE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SUD ENSEIGNE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνητικοί εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιφράξεις και πύλες, Πίνακες απεικόνισης και οθόνες προβολής, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Φορτωτές μπαταρίας, Περιφράξεις και πύλες, Πίνακες απεικόνισης και οθόνες προβολής, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, και Φορτωτές μπαταρίας. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  5. PROVENCE ELECTROTECH SARL

    Γαλλία

    Η εταιρεία PROVENCE ELECTROTECH SARL, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνητικοί εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιφράξεις και πύλες, Πίνακες απεικόνισης και οθόνες προβολής, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, Φορτωτές μπαταρίας, Περιφράξεις και πύλες, Πίνακες απεικόνισης και οθόνες προβολής, Ηλεκτρικοί μετασχηματιστές, μετατροπείς και ανορθωτές, και Φορτωτές μπαταρίας. Έχει έδρα σε St Martin De Crau, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SYNERGIE CAD PSC

    Γαλλία

    Η εταιρεία SYNERGIE CAD PSC, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οθόνες υπολογιστών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τυπωμένα κυκλώματα, Πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες - παραγωγή, Τυπωμένα κυκλώματα, και Πιστωτικές κάρτες και ταυτότητες - παραγωγή. Έχει έδρα σε Carros, Γαλλία.

  2. IMM REALISATION D'UNE TECHNOPOLE SANTE

    Γαλλία

    Η εταιρεία IMM REALISATION D'UNE TECHNOPOLE SANTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οθόνες υπολογιστών, και Οθόνες υπολογιστών. Έχει έδρα σε Toulon, Γαλλία.

  3. ATROPA TECHNOLOGIE

    Γαλλία

  4. NEOS-TECHNOLOGIE

    Γαλλία

  5. DOMOTEC SARL

    Γαλλία

  1. ADELL PORTE PORTAIL AUTOMATIQUE

    Γαλλία

  2. CASH SYSTEMES INDUSTRIE

    Γαλλία

    Γάλλος κατασκευαστής σχεδιαστής μιας ολοκληρωμένης σειράς τερματικών για σημεία πώλησης για νοσοκομειακά εστιατόρια, εμπορική τροφοδοσία, συλλογική εστίαση, ξενοδοχεία, εμπόριο λιανικής. Τα σήματα Star Touch, French Touch, Esterel Advance. λογισμικό για τη διαχείριση και την είσπραξη των γειτονικών εμπορικών καταστημάτων. Νέες υπηρεσίες : Μετατρέψτε τις βιτρίνες σας σε αλληλεπιδραστική οθόνη. Βιντεοπαρακολούθηση σημείων πώλησης, καταστημάτων και ταμειακών μηχανών CSI. Διεθνής παρουσία από το 1992