• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δοκιμια

Αποτελέσματα για

Δοκιμια

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. POLE COSMÉTIQUE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Γάλλος ειδικός στην δημιουργία καλλυντικών σε full-service που ξεκινά από την ιδέα και καταλήγει στο τελικό προϊόν : σύνθεση, κανονισμός, δοκιμές, φάκελος πληροφοριών του προϊόντος, συσκευασία, παρασκευή και συσκευασία. Η Pôle Cosmétique είναι επίσης ηγέτης στην Γαλλία σε ότι αφορά της τυπικές διαδικασίες που αφορούν την διάθεση καλλυντικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είτε πρόκειται για την εισαγωγή προϊόντων που προέρχονται από χώρες εκτός ΕΕ ή για την καταγραφή προϊόντων που παρασκευάζονται εντός Ευρώπης, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει όλες τις νομικές διαδικασίες σύμφωνα με τον κανονισμό 1223/2009 CE : Δημιουργία του φακέλου πληροφοριών προϊόντος (DIP), τοξικολογική εκτίμηση, δοκιμές ασφάλειας, καταχώρηση CPNP. Χάρη στο τμήμα της διεθνής νομοθεσίας, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει επίσης τις διαδικασίες για την εξαγωγή καλλυντικών προϊόντων στις ΗΠΑ (FDA), Καναδά (Υγεία Καναδά), Κίνα, Asean, Ιαπωνία, Μέση Ανατολή, Αφρική.

  2. DOMAINE DE MAS CARON

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DOMAINE DE MAS CARON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιόλαδο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Κρασιά, Γαλλίας, κοκκινα κρασια, οινος ροζε, λευκα κρασια, βιολογικο κρασι, γευστικες δοκιμες κρασιων, εταιρειες αμπελουργιας, και syrah. Έχει έδρα σε Caromb, Γαλλία.

  3. LILLY EN PROVENCE

    Γαλλία

    Η Lilly en Provence αποτελεί καρπό τριών διάσημων καλλιτεχνών, για τους οποίους φημίζεται το εργαστήριο: του Cadentia που είναι γνώστης της αρωματοποιίας, του Savonnier Marseillais που είναι γνώστης της σαπωνοποιίας και του Cat Caroff που είναι καλλιτέχνης στη γραφιστική. Τα προϊόντα Lylli en Provence αποτελούν απόδειξη ποιότητας χάρη στην πείρα των τριών ιδρυτών τους, καθώς και χάρη στην επιλογή των καλύτερων φυσικών συστατικών στον πλανήτη. Η εταιρεία επεξεργάζεται μόνη της τις σειρές των προϊόντων της, από φυσικά αιθέρια έλαια φρούτων, ανθέων και φυτών, έως αιθέρια έλαια, εκ των οποίων τα πιο αγνά, για τη διατήρηση της αυθεντικής και απόλυτης ποιότητας... Βιοδιασπώμενα, με σεβασμό προς το περιβάλλον και την οικονομία, χωρίς χρωστικές και χωρίς δοκιμές σε ζώα. Η Lilly en Provence είναι μια θηλυκή και σύγχρονη γκάμα δημιουργιών, καθώς και μια γκάμα εκχυλισμάτων αρωμάτων, αρωμάτων αρωματισμού χώρου, υγρών σε σπρέι για μαξιλάρια ύπνου και αρωμάτων για λευκά είδη.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Δοκιμια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις

Kατηγορια