• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δοκιμια

Αποτελέσματα για

Δοκιμια

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή Ακτή
  1. POLE COSMÉTIQUE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Γάλλος ειδικός στην δημιουργία καλλυντικών σε full-service που ξεκινά από την ιδέα και καταλήγει στο τελικό προϊόν : σύνθεση, κανονισμός, δοκιμές, φάκελος πληροφοριών του προϊόντος, συσκευασία, παρασκευή και συσκευασία. Η Pôle Cosmétique είναι επίσης ηγέτης στην Γαλλία σε ότι αφορά της τυπικές διαδικασίες που αφορούν την διάθεση καλλυντικών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είτε πρόκειται για την εισαγωγή προϊόντων που προέρχονται από χώρες εκτός ΕΕ ή για την καταγραφή προϊόντων που παρασκευάζονται εντός Ευρώπης, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει όλες τις νομικές διαδικασίες σύμφωνα με τον κανονισμό 1223/2009 CE : Δημιουργία του φακέλου πληροφοριών προϊόντος (DIP), τοξικολογική εκτίμηση, δοκιμές ασφάλειας, καταχώρηση CPNP. Χάρη στο τμήμα της διεθνής νομοθεσίας, η Pôle Cosmétique αναλαμβάνει επίσης τις διαδικασίες για την εξαγωγή καλλυντικών προϊόντων στις ΗΠΑ (FDA), Καναδά (Υγεία Καναδά), Κίνα, Asean, Ιαπωνία, Μέση Ανατολή, Αφρική.

  2. SCEA DOMAINE TOUR CAMPANETS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ στο κτήμα Tour Campanets ! Το κτήμα μας, που βρίσκεται στην περιφέρεια του Puy-Sainte-Réparade μεταξύ Luberon και Μεσόγειας θάλασσας, 20 λεπτά από την Aix-en-Provence, εκτείνεται σε 60 εκτάρια δάσους και 35 εκτάρια αμπελώνων, σε υψόμετρο 250 μ. ΤΑ ΑΜΠΕΛΙΑ ΜΑΣ καλλιεργούνται σε αργιλικό και ασβεστολιθικό έδαφος με μεγάλη προσοχή, είναι βιολογικής καλλιέργειας ώστε να εκφράσουμε όλη την δυνατότητα της περιοχής μας. ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ : η οινοποίηση γίνεται με παραδοσιακό τρόπο με την καλλιέργεια σε λεπτά κατακάθια, μακροχρόνια ζύμωση εν ψυχρώ, διαχείριση της οξυγόνωσης και των θερμοκρασιών, περιορισμένη ένταξη θειωδών ουσιών και εισροών. Η λέξη κλειδί εδώ είναι : το σταφύλι πρώτα από όλα! Η ΚΑΒΑ : σύμβολο του χώρου, ο τετραώροφος μας πύργος μας οινοποίησης είναι μοναδικός στην Γαλλία. Καινότομη, επιτρέπει μια οινοποίηση με βαρύτητα με στόχο την ποιότητα: "Εδώ κατεβαίνουμε κυκλικά, ομαλά". Ο στόχος μας. να προσφέρουμε κρασιά για την απόλαυση και για να μοιραστούν...

  3. DOMAINE DE MAS CARON

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DOMAINE DE MAS CARON, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελαιόλαδο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Κρασιά, Γαλλίας, κοκκινα κρασια, οινος ροζε, λευκα κρασια, βιολογικο κρασι, γευστικες δοκιμες κρασιων, εταιρειες αμπελουργιας, και syrah. Έχει έδρα σε Caromb, Γαλλία.

  4. EFER ENDOSCOPY

    Γαλλία

    Η εταιρεία EFER ENDOSCOPY, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοκιμές μη καταστρεπτικές, ενδοσκοπηση, Δοκιμές μη καταστρεπτικές, βρογχοσκοπια, και Μη καταστρεπτικός έλεγχος. Έχει έδρα σε La Ciotat, Γαλλία.

  5. ICARIUS AEROTECHNICS

    Γαλλία

    Η εταιρεία ICARIUS AEROTECHNICS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος παραγωγής και κατασκευής, και Ελεγχος παραγωγής και κατασκευής. Έχει έδρα σε Tallard, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SARL ES QUALITE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL ES QUALITE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος παραγωγής και κατασκευής, και Ελεγχος παραγωγής και κατασκευής. Έχει έδρα σε Chateauneuf Les Martigues, Γαλλία.

  2. BIOTECH-GERMANDE

    Γαλλία

    Η εταιρεία BIOTECH-GERMANDE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος παραγωγής και κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοκιμές προϊόντων και υλικών, και Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. MG EXPERTISES AUTO

    Γαλλία

    Η εταιρεία MG EXPERTISES AUTO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει έδρα σε La Farlede, Γαλλία.

  4. STRATEGE

    Γαλλία

    Η εταιρεία STRATEGE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει έδρα σε Vallauris, Γαλλία.

  5. SOCIETE GENERALE DE METROLOGIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SOCIETE GENERALE DE METROLOGIE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει έδρα σε Vitrolles, Γαλλία.

  1. ENVIRONNEMENT CONTROLE SERVICES

    Γαλλία

    Η εταιρεία ENVIRONNEMENT CONTROLE SERVICES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  2. SARL ATECQ

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL ATECQ, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  1. SIGNALISATION ET INFORMATIQUE TRANSPORTS

    Γαλλία

    Η εταιρεία SIGNALISATION ET INFORMATIQUE TRANSPORTS, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος παραγωγής και κατασκευής, και Ελεγχος παραγωγής και κατασκευής. Έχει έδρα σε Bouc Bel Air, Γαλλία.

  2. SARL ECORES

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL ECORES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει έδρα σε Marseille, Γαλλία.

  3. BET PETILLOT

    Γαλλία

    Η εταιρεία BET PETILLOT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει έδρα σε Menton, Γαλλία.

  4. SERVICE INDUSTRIE MARINE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SERVICE INDUSTRIE MARINE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος παραγωγής και κατασκευής, και Ελεγχος παραγωγής και κατασκευής. Έχει έδρα σε Toulon, Γαλλία.

  5. ALBHADES PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ALBHADES PROVENCE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος παραγωγής και κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δοκιμές προϊόντων και υλικών, και Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει έδρα σε Oraison, Γαλλία.

  6. SARL AUTO CONTROLE 2000

    Γαλλία

    Η εταιρεία SARL AUTO CONTROLE 2000, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει έδρα σε Gignac La Nerthe, Γαλλία.

  7. CARROS CONTROLE TECHNIQUE

    Γαλλία

    Η εταιρεία CARROS CONTROLE TECHNIQUE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει έδρα σε Carros, Γαλλία.

  8. ACCUEIL AVIGNON CONTROLE AUTOMOBILE

    Γαλλία

    Η εταιρεία ACCUEIL AVIGNON CONTROLE AUTOMOBILE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  1. AUTOBILAN CARLONE

    Γαλλία

    Η εταιρεία AUTOBILAN CARLONE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει έδρα σε Nice, Γαλλία.

  2. PROVENCE AUTO BILAN

    Γαλλία

    Η εταιρεία PROVENCE AUTO BILAN, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει έδρα σε Digne Les Bains, Γαλλία.

  3. SECURITE CONTROLE AUTOBILAN

    Γαλλία

    Η εταιρεία SECURITE CONTROLE AUTOBILAN, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  4. ASCENSEUR CONTROLE CONSEIL - A2C

    Γαλλία

    Η εταιρεία ASCENSEUR CONTROLE CONSEIL - A2C, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει έδρα σε Gemenos, Γαλλία.

  5. BACTER ENVIRONNEMENT

    Γαλλία

    Η εταιρεία BACTER ENVIRONNEMENT, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει έδρα σε Cannes, Γαλλία.

  6. AUTO BILAN DES MOLIERES

    Γαλλία

    Η εταιρεία AUTO BILAN DES MOLIERES, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει έδρα σε Miramas, Γαλλία.

  7. CONTROLE AUTO 84

    Γαλλία

    Η εταιρεία CONTROLE AUTO 84, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοκιμές προϊόντων και υλικών. Έχει έδρα σε Cavaillon, Γαλλία.

  8. CALI AUTO BILAN

    Γαλλία

  9. AGENCE PROVENCALE L ETAT DES LIEUX 13

    Γαλλία

  10. INFRAROUGE TECHNOLOGIE CONTROLE

    Γαλλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν