Γαλλία, Velaux
120km
...Ως ιδιώτης, χάρη στο σύστημα υποχρεωτικής αγοράς, μπορείτε να διοχετεύσετε ηλεκτρική ενέργεια στο δίκτυο και να την πουλήσετε σε έναν αγοραστή σε τιμή που καθορίζεται από το νόμο. Αυτός ο μηχανισμός επιτρέπει την επίτευξη κανονικής απόδοσης των επενδυμένων κεφαλαίων κατά τη διάρκεια ζωής των εγκαταστάσεων. Ο ιδιώτης παραγωγός φωτοβολταϊκής ενέργειας μπορεί να πουλήσει όλη ή μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας που παράγει. Οι τιμές αγοράς καθορίζονται με υπουργική απόφαση και εξελίσσονται κάθε τρίμηνο.
Χαρτοφυλάκιο (15)
Γαλλία, Le Muy
77km
... προσηλωμένοι σε μια θετική περιβαλλοντική προσέγγιση: • Φυσικά και αξιοποιημένα προϊόντα: όλες οι πρώτες ύλες μας είναι φυσικές και προέρχονται από μια αρχική παραγωγή ώστε να χρησιμοποιείται το προϊόν στο σύνολό του. Όλα τα τελικά μας προϊόντα παραμένουν επίσης φυσικά. • Αποανθρακοποιημένη ενέργεια: χρησιμοποιούμε ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται κατά 97% χωρίς CO2 και παράγουμε ένα μέρος της ηλεκτρικής μας ενέργειας χάρη σε μια τουρμπίνα συνδεδεμένη με το κανάλι μας. • Προσέγγιση 0 αποβλήτων και κυκλική: τα απόβλητα της παραγωγής μας πωλούνται ως οργανικό λίπασμα ή βιομάζα.
Χαρτοφυλάκιο (10)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play