...Ο Γκιγιόμ και η Ελένη ανέλαβαν ένα μέρος της οικογενειακής φάρμας των γονιών του Γκιγιόμ το 2016. Επέκτειναν την καλλιεργούμενη επιφάνεια της ραβέντι. Σήμερα, καλλιεργούν 4 εκτάρια ραβέντι. Η Ελένη προσφέρει τα μεταποιημένα προϊόντα τους με βάση το ραβέντι.
... τους μάστερ μαρμελάδων εδώ και πολλές γενιές, επιτρέπουν τη διατήρηση των αρωμάτων, των αρωμάτων και της υφής του φρούτου όπως απαιτεί η παράδοση.
DLUO*: 3 χρόνια
Καθαρό βάρος: 370g και οικογενειακή συσκευασία 650g για ορισμένες συνταγές*
Ποσοστό ζάχαρης: 60%
Μαρμελάδαραβέντι πιστοποιημένη AB
Δίκτυο διανομής: Εξειδικευμένα καταστήματα (βιολογικά)...
...
Υδατάνθρακες 57.9 g
εκ των οποίων σάκχαρα 57 g
Πρωτεΐνες 1g
Αλάτι 0.03 g
Ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 2 χρόνια
Μαρμελάδα δαμάσκηνου 240g
Οι μαρμελάδες μας παρασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο στο εργαστήριό μας που βρίσκεται στο Faverolles-sur-Cher στην περιοχή Loiret-Cher.
Και τα φρούτα μας αγοράζονται τοπικά κάθε φορά που είναι δυνατόν. Οι φράουλες προέρχονται από τη Σολόν. Πηγαίνουμε να μαζέψουμε τα μύρτιλα στο Soing στη Σολόν. Στο τέλος Αυγούστου και αρχές Σεπτεμβρίου έρχονται τα μήλα και τα αχλάδια από το Montprès-Chambord. Τέλος, τα δαμάσκηνα και το ραβέντι από το Saint Aignan sur Cher.