... ετικετοποιηθούν έως και 600 προϊόντα ανά ώρα.
Αυτή η ημιαυτόματη λύση ετικετοποίησης είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις καθώς και για πολύ μικρές επιχειρήσεις με χαμηλές παραγωγικές ποσότητες. Μπορεί να προσαρμοστεί ευέλικτα σε διάφορα κυλινδρικά προϊόντα σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων της αμπελουργίας (μπουκάλια κρασιού σε διάφορα μεγέθη), της βιομηχανίας καλλυντικών (κρέμα, άρωμα, υγρό σαπούνι), της παραγωγής τροφίμων (χυμοί φρούτων, κονσέρβες μπαχαρικών, βάζα με μέλι και μαρμελάδα, έτοιμες σάλτσες) καθώς και της χημικής και βιομηχανίας βαφών.
...Είναι ένα κρασί που προσφέρει άμεση απόλαυση!
Συνοδεία φαγητού και κρασιού
Ως κρασί απεριτίφ, συχνά συνδυάζεται με κρέμα μαυροκουνουπίδι για να προτείνει το διάσημο κίρ Βουργουνδίας. Φυσικά, ταιριάζει τέλεια με αλλαντικά, ομελέτες ή ψάρια σε σάλτσα. Η ζωντάνια του και οι νότες του...
...Η Κρέμα Βαλσάμικου είναι ένα μείγμα συμπυκνωμένου μούστου σταφυλιού και βαλσάμικου ξυδιού από τη Μόντενα. Γλυκιά και νόστιμη, είναι απαραίτητη για τις διακοσμήσεις των πιάτων σας! Θα συνοδεύσει διακριτικά όλα τα πιάτα σας.
Συστατικά: Συμπυκνωμένος μούστος σταφυλιού, Βαλσάμικο ξύδι Μόντενα (ξύδι κρασιού, μαγειρεμένος μούστος σταφυλιού) 20%. Περιέχει θειώδη.
... κονιάκ σας σε θερμοκρασία δωματίου. Φέρτε το ποτήρι σας κοντά στη μύτη σας, χωρίς να το ανακινείτε, ώστε να επιτρέψετε στα λεπτά αρώματα να κυριαρχήσουν πάνω από το αλκοόλ. Στη συνέχεια, κάντε απαλά μια κυκλική κίνηση με το ποτήρι σας που θα απελευθερώσει όλα τα άλλα αρώματα.
Συνοδεία φαγητού: Θα εκτιμήσετε όλη την πλούσια γεύση του Courvoisier XO Impérial συνδυάζοντάς το με επιδόρπια όπως μια κρέμα...
...Τερουάρ: Αργιλώδες έδαφος με χαλίκι πάνω σε σχιστόλιθο
Κατάσταση: Υψηλός λαιμός
Οινοποίηση
Η αλκοολική ζύμωση και η ωρίμανση πραγματοποιούνται σε βαρέλια για ένα χρόνο.
Γευσιγνωσία μεταξύ 10 και 12°C
Μάτι: Κίτρινο
Μύτη: Φρουτώδης, μαρμελάδα, βερίκοκα
Στόμα: Αρώματα κίτρινων φρούτων και νότες από γλυκά φρούτα
Δυνατότητα παλαίωσης: 5 χρόνια
Ισορροπία: Ξηρό
Συνοδεία φαγητού και κρασιού: Ψάρια σε σάλτσα,
καρδιές αγκινάρας, λευκά κρέατα και τυριά με μαλακή ζύμη.
Λαβράκι αμερικανικά, αστακός με κρέμα και κοτόπουλο με λευκή σάλτσα.
Κλάδεμα: Διπλό Γκιό
Υψόμετρο: 100 έως 120 μ...