...Αυτή η σοκολάτα μαύρης σοκολάτας 65% ονομάζεται "Χωρίς ζάχαρη" επειδή η κλασική ζάχαρη (σακχαρόζη ή ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, για παράδειγμα) έχει αντικατασταθεί από το Maltitol, ένα γλυκαντικό με σημαντική γλυκύτητα.
Αυτή η σοκολάτα αποτελεί μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική για άτομα που επιθυμούν να αποφύγουν ή να μειώσουν την κατανάλωση ζάχαρης, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα μια σοκολάτα υψηλής...
...τις ζαχαροπλαστικές και πολλά άλλα, αυτή η ζάχαρη σας επιτρέπει να προσθέσετε εύκολα μια πλούσια και νόστιμη γεύση σφένδαμου σε όλες τις παρασκευές σας.
Συστατικά :
Μη επεξεργασμένη ζάχαρη παντζαριού (100% γαλλική)
Άρωμα σφένδαμου
Φυσικές χρωστικές: E150C (καραμέλα) και E160C (εκχύλισμα καροτίνης)
Συσκευασία: Βάζο PET 200g
Χρήσεις :
Ζαχαροπλαστική: Ιδανικό για να αντικαταστήσει τη κλασική ζάχαρη σε κέικ, μπισκότα και άλλες γλυκές λιχουδιές.
Ροφήματα: Προσθέστε το στον καφέ, το τσάι, τη ζεστή σοκολάτα ή ακόμα και σε smoothies για μια μοναδική γεύση σφένδαμου.
Αναφορά:SUCRE0083B...
... προσφέρει ακόμη περισσότερη ανακούφιση σε ευαίσθητες και ξηρές επιδερμίδες.
Φτιαγμένο και παρασκευασμένο στη Γαλλία
Όνομα προϊόντος: Αέρινο Αναγεννητικό Βάλσαμο
Θέλετε να μάθετε τη σύνθεση; Επικοινωνήστε μαζί μας
Κλασική Συσκευασία: 100mL
Ταξιδιωτική Συσκευασία: 30mL
Λευκή Ετικέτα: Συσκευασία και μορφή κατά παραγγελία...
Καλώς ήρθατε στον κόσμο της σοκολατοποιίας Chocolatstehle, ο γευστικός σας συνεργάτης για τις ανάγκες σας σε σοκολάτα υψηλής ποιότητας. Ειδικευόμαστε στην παραδοσιακή παραγωγή σοκολατών υψηλής κατηγορίας για επαγγελματίες.
Δουλεύουμε με προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, προερχόμενες από βιώσιμες καλλιέργειες, για να σας εγγυηθούμε εξαιρετικά προϊόντα. Έχουμε ως προτεραιότητα να σεβόμαστε τις σο...
... κρέας, θηράματα, πουλερικά, πικάντικα πιάτα, τυρί σφιχτής ή μπλε ή μαλακής υφής, φρέσκο τυρί, επιδόρπιο
Οινοποίηση: Η προζυμωτική εκχύλιση διαρκεί 10 ημέρες στους 8°C. Η αλκοολική ζύμωση ακολουθείται από κλασική οινοποίηση με ελαφριές καθημερινές ανυψώσεις για να ενισχυθεί η εκχύλιση. Μετά τη μηλογαλακτική ζύμωση σε βαρέλια, η ωρίμανση πάνω σε οινολάσπες διαρκεί 4 μήνες.
Μάτι: εντυπωσιακό βαθύ χρώμα...
... επικεντρώνεται στη διατροφή.
Η ειδικότητά μας, το κανναβούρι, είναι το παράδειγμα. Έχουμε ήδη 9 παράγωγα προϊόντα από τον σπόρο κανναβούρι: ολόκληροι σπόροι, αποφλοιωμένοι σπόροι, λάδι, αλεύρι, πρωτεΐνη, μπισκότα, σοκολάτα, βάλσαμο!
Η πρώτη μας πώληση: το λεντίλιο, πιο λεπτό και πιο εύπεπτο από τη κλασική φακή.
Η συνέχεια: κινόα, μικρό σιτάρι.
Τα ολικής αλέσεως αλεύρια αλλά με λεπτή άλεση για...