...Αυτές οι ισπανικές αμύγδαλες είναι γνωστές για την ποιότητα και τη γεύση τους. Θα σας επιτρέψουν να ετοιμάσετε εξαιρετικά γλυκά, κέικ και επιδόρπια. Καθαρό βάρος: σακούλα 200g
Αναφορά: ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ...
...Καραμέλες με δαμάσκηνα και κακάο
Συνταγή για 12 καραμέλες
● 120 γρ. κρέμα γάλακτος πλήρης 35% λιπαρά
● 1 βάζο ζάχαρη U Zuccaru Σακχαροκατασκευαστής με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà!
Ανακατέψτε 120 γρ. ζάχαρη με δαμάσκηνα Κορσικής και κακάο O Mà με την πλήρη κρέμα γάλακτος.
Ζεστάνετε το μείγμα σε μια κατσαρόλα.
Μόλις η καραμέλα αποκτήσει όμορφο χρώμα κεχριμπαρένιο, αποσύρετε από τη...
... απόσταση 25/30 εκ. πάνω στη δημιουργία σας που έχει προηγουμένως περάσει από την κατάψυξη.
Το μικρό πλεονέκτημα: Το βελούδο δεν σπάει κατά την κοπή του κέικ! Έτσι διατηρείτε έναν καθαρό σχεδιασμό.
Συστατικά Μαύρο: Βούτυρο κακάο, χρωστική: E172, προωθητικό (E943a ν-βουτάνιο, E944 προπάνιο, E943b ισο-βουτάνιο). Μπορεί να περιέχει ίχνη λεκιθίνης σόγιας. Μέγιστη δόση: Αρκετή και ικανοποιητική ποσότητα...
...Κέικ από ζύμη choux γεμιστό με μια νόστιμη κρέμα ζεστή αρωματισμένη με κακάο και καλυμμένο με πραγματική γλάσο που τοποθετείται χειροκίνητα
• Χωρίς φοινικέλαιο
• Κωδικός προϊόντος: 643
• Κωδικός γραμμωτού κώδικα: 3660133006439
• Βάρος ανά μονάδα: 90 γρ
• Μονάδες ανά χαρτοκιβώτιο: 18
• Παλετοποίηση χαρτοκιβωτίων: 8 χαρτοκιβώτια x 18 στρώσεις
• Τεμάχια ανά παλέτα: 2 592
Συμβουλές χρήσης:
Αμέσως μόλις βγει από την κατάψυξη, αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη και αφήστε το προϊόν να αποψυχθεί σε σχάρα ζαχαροπλαστικής, σε θετική ψυχρή αίθουσα για περίπου 3 ώρες και 30 λεπτά.
...Αναφορά
9990000014781
Αυτά τα παλέτα μαύρης σοκολάτας κάλυψης με 74% κακάο είναι ιδανικά για να δημιουργήσετε τα επιδόρπιά σας.
Αυτή η ισχυρή μαύρη σοκολάτα με τουλάχιστον 74% κακάο είναι νόστιμη και εύκολη στη δοσολογία και ζύγιση χάρη στην παρουσίασή της σε μορφή παλετών. Θα είναι τέλεια για την προετοιμασία των επιδορπίων και των κέικ σας που απαιτούν υψηλή περιεκτικότητα σε σοκολάτα (λιωμένη...
... κορυφή της πληρότητάς τους. Χάρη σε μια ωρίμανση αρκετών δεκαετιών, ο Μαέστρος του Κελλαρίου μας διατηρεί αυτό το άρωμα αποξηραμένου φρούτου για να το εξελίξει σε πικάντικες νότες ζεστού κέικ με φρούτα.
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ
Στεγνό: χρειάζονται δεκαετίες για να δημιουργηθεί το Initiale Extra που αξίζει να καταναλωθεί και να δοκιμαστεί σε μικρές γουλιές.
Σας προτείνουμε να σερβίρετε το Initiale Extra σε...
... συσκευασίας μας με το Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Morlaix. Οι προμηθευτές μας από τη Λατινική Αμερική διαθέτουν βιολογικές και δίκαιες πιστοποιήσεις. Οι σακούλες μας είναι συσκευασμένες σε 20 κιλά για να σεβαστούν την εργασία των χωρών προέλευσης και τους χρήστες κατά την άφιξη. Θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μπισκότα ψημένα βραχυπρόθεσμα με διάφορες γεύσεις. Το κέικ μας με κακάο έχει κερδίσει το βραβείο Isogone καινοτομίας το 2019.