... καθαρισμός χρησιμοποιεί διοξείδιο του άνθρακα που δεν αφήνει κανένα δευτερεύον υπόλειμμα. Αυτό επιτρέπει έναν γρήγορο καθαρισμό χωρίς χρόνο στεγνώματος, καθιστώντας τον εξοπλισμό διαθέσιμο αμέσως μετά τον καθαρισμό.
Ο κρυογενικός καθαρισμός είναι μη αβραστικός και διατηρεί την ακεραιότητα των μηχανών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ευαίσθητα εξαρτήματα χωρίς κίνδυνο ζημιάς, παρατείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού.
Επεμβαίνουμε σε διάφορους τομείς όπως: αγροτική παραγωγή, πλαστικά, φαρμακευτική, αεροναυτική, μηχανήματα κατασκευών.
...Μια πλήρης γκάμα εξοπλισμού καθαρισμού και απολύμανσης για τις βιομηχανίες τροφίμων.
Σταθερές ή κινητές μονάδες μέσης πίεσης από 15 έως 50 bars.
Με 1 ή 2 ενσωματωμένα συστήματα αφρού ή ψεκασμού.
Κατασκευασμένο στη Γαλλία -
Ο εξοπλισμός μας έχει εγγύηση 3 ετών, ανταλλακτικά και εργασία.
Βρείτε ολόκληρη τη γκάμα μας στην ιστοσελίδα μας. www.e-argonn.fr...
... καθαρισμού ατμού IBL διαθέτουν την ισχυρή τους τεχνολογία στους χειριστές και το προσωπικό σε αυτόν τον τομέα.
Έτσι, σας προσφέρουμε τον πιο αποτελεσματικό τρόπο για την απολύμανση των επαγγελματικών και βιομηχανικών κεντρικών κουζινών. Ο κορεσμένος ξηρός ατμός είναι πολυλειτουργικός για την απολύμανση των χώρων και του εξοπλισμού. Είναι ιδανικός για τον καθαρισμό των πάγκων εργασίας, των απορροφητήρων, των φούρνων, των καυστήρων, του χάλυβα και των χρωμωμένων επιφανειών γενικά. Η δράση της θερμότητας και της πίεσης του ατμού έχει απορρυπαντική και βακτηριοκτόνο δράση στις επιφάνειες.
... στο νερό της βρύσης. Είναι ιδανικό για το πλύσιμο τροφίμων, χεριών, πιάτων, ρούχων και όλων των μη πορωδών επιφανειών. Μειώνει ή εξαλείφει τη χρήση χημικών προϊόντων για το πλύσιμο πιάτων και καταστρέφει τις δυσάρεστες οσμές από τα πιάτα.
- για το πλύσιμο του κατοικίδιου ζώου σας: προλαμβάνει αποτελεσματικά τις δερματικές παθήσεις, βελτιώνει την επούλωση και την αποκατάσταση πληγών, σκοτώνει τα...
... πελατών (ανάλογα με το εστιατόριο)
• Συσκευασία για πώληση προς τα έξω
• Τοποθέτηση σε δίσκο για άμεση εξυπηρέτηση
Καθαρισμός και αποκατάσταση των χώρων και του εξοπλισμού του καταστήματος
• Συσκευασία και αποθήκευση των τροφίμων σύμφωνα με τις ειδικότητες κάθε προϊόντος
• Παρακολούθηση της καθαριότητας της ενδυμασίας
• Καθαρισμόςεξοπλισμού, επιφάνειας εργασίας...