Η SPSI είναι Γάλλος σχεδιαστής και κατασκευαστής εξοπλισμού για αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία, αναγνωρισμένος για τις καινοτόμες μηχανές του, όπως οι δρεσέρες/τσάντες, οι μηχανές για τάρτες και οι δονητικές τράπεζες. Σχεδιασμένες και συναρμολογημένες στη Γαλλία, απολαμβάνουν την ετικέτα "Origine France Garantie", που αποτελεί εγγύηση ποιότητας και τεχνογνωσίας. Η εταιρεία στοχεύει να ελαφρύνει τις...
...Λιώνει στο στόμα, ελαφριά και ζουμερή, η ζύμη σου είναι στην καθαρή παράδοση της γαλλικής ζαχαροπλαστικής, σε ειδικότητες με πρωτότυπες μορφές και γεύσεις.
Ο επαγγελματισμός και η τεχνογνωσία του Μισέλ Κρέμερ αναγνωρίζονται σήμερα σε όλα τα κανάλια που εμπορεύονται ζαχαροπλαστική και στους επαγγελματίες του τομέα της εστίασης:
· Οι Αρτοποιοί-Ζαχαροπλάστες
· Η Ξενοδοχία και η Εστίαση
· Το Catering
· Το Λιανικό εμπόριο
Ο Μισέλ Κρέμερ είναι παρών παντού όπου η λέξη γαστρονομία έχει νόημα.
...Ανακαλύψτε μια συνταγή για μικρά choux με τη Nucella μας, που έχει δημιουργηθεί από τη Marine του Masterchef για τη μεγαλύτερη ευχαρίστησή μας στο
Κατάσταση: Νέα
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Φουντούκια από την Κερβιόνι 53 %, σοκολάτα γάλακτος 19 % (βούτυρο κακάου, ζύμη
Καθαρό βάρος: 200 γρ
Προέλευση: Κορσική...
... σοκολάτα, 18 συνταγές για τις βάσεις της ζαχαροπλαστικής (ζύμηchoux, dacquoise...)
Κάθε συνταγή συνοδεύεται από τη φωτογραφία της, σχέδιο κοπής και παρουσιάζεται βήμα προς βήμα.
Αναφορά: BEL20
Σε απόθεμα: 4 Προϊόντα
Διαστάσεις: 243 Σελίδες - Γαλλικά & Αγγλικά
Γλώσσα: Γαλλικά και Αγγλικά...
...Κέικ από ζύμηchoux γεμιστό με μια νόστιμη κρέμα ζεστή αρωματισμένη με κακάο και καλυμμένο με πραγματική γλάσο που τοποθετείται χειροκίνητα
• Χωρίς φοινικέλαιο
• Κωδικός προϊόντος: 643
• Κωδικός γραμμωτού κώδικα: 3660133006439
• Βάρος ανά μονάδα: 90 γρ
• Μονάδες ανά χαρτοκιβώτιο: 18
• Παλετοποίηση χαρτοκιβωτίων: 8 χαρτοκιβώτια x 18 στρώσεις
• Τεμάχια ανά παλέτα: 2 592
Συμβουλές χρήσης:
Αμέσως μόλις βγει από την κατάψυξη, αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη και αφήστε το προϊόν να αποψυχθεί σε σχάρα ζαχαροπλαστικής, σε θετική ψυχρή αίθουσα για περίπου 3 ώρες και 30 λεπτά.