... ώρες. Παίξτε με αυτά τα στοιχεία για να αποκτήσετε διαφορετικές υφές, από υγρό γιαούρτι έως σφιχτό γιαούρτι, περνώντας από το βουλγαρικό ή το ανακατεμένο γιαούρτι.
Οθόνη LCD με ένδειξη λειτουργίας και φωτεινή ένδειξη ελέγχου θερμοκρασίας. Εύκολες ρυθμίσεις με 4 κουμπιά.
8 γυάλινα δοχεία με επαναχρησιμοποιούμενο καπάκι από μαλακό πλαστικό.
REF:MATYAT14
ΕΓΓΥΗΣΗ:24 ΜΗΝΕΣ
Ικανότητα (W):25
Τάση (V):220
Συχνότητα (Hz):50
Χωρητικότητα (λ.):1,4
Πλάτος:36,5 εκ.
Βάθος:18,5 εκ.
Ύψος:14,5 εκ.
Καθαρό βάρος:2,1 κιλά...
...Αυτό το Βιβλίο Συνταγών για Βαζάκια και Μικρά Γλυκά από τους Stéphane Glacier και Gaëtan Paris, 2 Καλύτερους Τεχνίτες της Γαλλίας, μας προτείνει αυτή τη συλλογή συνταγών για ατομικά επιδόρπια και βαζάκια.
17 συνταγές για βαζάκια (με γιαούρτι, ρύζι γάλα με πορτοκάλι και καραμέλα...), 26 συνταγές για ατομικά επιδόρπια (καρδιά από gariguettes, μιλφέιγ με καραμέλα...), παραδείγματα διακοσμήσεων με...
...Για να φτιάξουμε το γιαούρτι σας, ξεκινάμε με την παστερίωση του πλήρους και αποβουτυρωμένου γάλακτος ανάλογα με το ποσοστό λιπαρών, δηλαδή το θερμαίνουμε σε πολύ υψηλή θερμοκρασία για μικρό χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τους ζυμομύκητες στο γιαούρτι και το αφήνουμε να ζυμωθεί σε θερμοκρασία δωματίου για μερικές ώρες. Όταν το γάλα πήξει, το διαχωρίζουμε από τον ορό με φυγοκέντρηση (όπως σε μια σαλατιέρα). Το γιαούρτι σας συσκευάζεται σε γυάλινα βάζα, έτοιμο προς κατανάλωση.