...Σιμιγδάλι σκληρού σίτου Kronos (θεωρείται ένα από τα καλύτερα σιτάρια στον κόσμο, πολύ πλούσιο σε πρωτεΐνες και γλουτένη.)
Νερό
Αποξηραμένηντομάτα 3%
Αποξηραμένο σπανάκι 3%
Αποξηραμένη παντζάρι 3%
Κουρκουμάς σε σκόνη 2%.
Περιέχει γλουτένη, μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας, αυγών και μαλακίων.
ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ:
Μαγειρέψτε για περίπου 5 έως 6 λεπτά σε βραστό νερό.
Ean13:3701511705305
Αναφορά:CapelloLegumeBio1...
Η Gourmet Provence είναι μια συνεργατική ομάδα που ιδρύθηκε το 2018 από την επιθυμία της Corine Marmotan και 3 επιχειρηματιών να αναπτύξουν τις πωλήσεις στη Γαλλία, στην Ευρώπη και στις διεθνείς αγορές.
Η αυξανόμενη ζήτηση των πελατών μας για μια ευρύτερη γκάμα γκουρμέ προϊόντων, σε συνδυασμό με την επιθυμία μας να προωθήσουμε τη Μεσόγειο, και ειδικότερα την Προβηγκία, μας δίνει τη χαρά να σας πα...
...Σαλάμι ξηρό, χειροποίητο, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη
Χειροποίητα ξηρά σαλάμια, χωρίς λακτόζη, χωρίς γλουτένη. Φυσικά έντερα. Διαφορετικά θέματα για απεριτίφ (με καρύδια Περίγκορ, με ζαμπόν Μπαγιόν, με ταύρο, με πιπεριές και Πιπέρι Εσπελέτ, Extra άπαχο, με μοτσαρέλα, αποξηραμένηντομάτα και βασιλικό...) Κομμάτι περίπου 220 γρ. Διάρκεια ζωής 3 μήνες. Παρέχουμε με όλα τα ξηρά προϊόντα μας Maison de la PLV και πινακίδες τιμών που αναδεικνύουν την χειροποίητη πλευρά των παρασκευών μας χωρίς λακτόζη και χωρίς γλουτένη. Είμαστε έξι άτομα που εργάζονται στην παραγωγή με παραδοσιακό τρόπο.
...Βρισκόμαστε στο Λοτ και Γκαρόν, στην καρδιά της γαστρονομίας του Νότου, μεταξύ Περικορντ και Χώρας των Βάσκων. Η οικογενειακή μας επιχείρηση προσπαθεί να διατηρήσει μια αιώνια γαστρονομική παράδοση. Ιδρύθηκε το 1956 στο Μας ντ'Αζενά, και επικεντρωνόμαστε στη διατήρηση της παραδοσιακής ποιότητας, σεβόμενοι τις σύγχρονες προδιαγραφές. Σήμερα, ειδικευόμαστε σε νέες, πρωτότυπες και ασυνήθιστες τερίνα: Τερίνα με κορυφές τσουκνίδας, τερίνα μικρού Αζενά με δαμάσκηνα, μια άλλη με αποξηραμένηντομάτα και 3 πιπεριές,…...