Η Cloche d’Or είναι μια γαλακτοκομική επιχείρηση και τυροκομείο στο Pont de Ruan. Παρασκευάζει τυριά από φρέσκο γάλα κατσίκας, διαμορφωμένα σύμφωνα με τις παραδοσιακές μεθόδους. Παραγωγός τυριών κατσίκας. Ελεγχόμενη ονομασία προέλευσης (AOC). Φρέσκα και ωριμασμένα. Από ωμό γάλα. Από παστεριωμένο φρέσκο γάλα.
Κατασκευαστής τυριών Creusois. Κατασκευαστής παραδοσιακών τυριών από γάλα αγελάδας. Παραγωγός τυριού από θερμισμένο γάλα του Limousin. Κατασκευαστής τυριών από ωμό γάλα του Limousin. Τυριά Creusois από θερμισμένο γάλα αγελάδας. Κατασκευαστής τυριών του Limousin: Limouson παραδοσιακής ωρίμανσης, Limouson καθαρής παράδοσης. Κατασκευαστής τυριών Limousin που είναι χυτευμένα με κουτάλα. Κατασκευαστής λιωμένου τυριού για πατάτες τηγανητές με καμεμπέρ.
...Το Lactarium Parallèle σας προσφέρει αποξηραμένο και/ή ψεκασμένο γάλα αλόγου. Ως γάλα που πλησιάζει περισσότερο το γάλα της γυναίκας, είναι φτωχό σε Στερεά Υλικά και σε Αζωτούχες Ουσίες. Είναι ένα από τα γάλατα με τη χαμηλότερη περιεκτικότητα σε Λιπαρές Ουσίες, πλούσιο σε λακτόζη και υψηλής βιολογικής αξίας, καθώς είναι πλούσιο σε απαραίτητα αμινοξέα και σε ακόρεστα λιπαρά οξέα. Περιέχει σχεδόν...
Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΥΡΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΡΖΑΚ είναι μια συνεταιριστική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1996, επιτρέποντας σε 20 παραγωγούς από το «ΛΑΡΖΑΚ» και τα «βουνά του ΛΕΒΕΖΟΥ» στην ΑΒΕΥΡΟΝ, να συγκεντρωθούν για να δημιουργήσουν μια γκάμα τυριών από πρόβειο γάλα με χαρακτήρα. Για αυτό, οι τυρόπιτες τους ωριμάζουν σε μια φυσική κάβα με 4 επίπεδα κάτω από τη γη, γεγονός που τους προσδίδει μια «μοναδική» γεύση και ανθισμένη κρούστα. Από πάνω από 11 χρόνια, όλα τα τυριά τους υπάρχουν επίσης σε «ΒΙΟ».
Η Cloche d’Or είναι μια γαλακτοκομική επιχείρηση στο Pont de Ruan. Παράγει τυριά από κατσικίσιο γάλα, που σχηματίζονται σύμφωνα με τις παραδοσιακές μεθόδους. Τυριά από κατσικίσιο γάλα. Ελεγχόμενη ονομασία προέλευσης. Φρέσκα και ωριμασμένα. Από ωμό γάλα. Από παστεριωμένο φρέσκο γάλα...