Βέλγιο, Kortrijk
Από το 1972, η LISINE δημιουργεί επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς και τα διανέμει σε περισσότερα από 350 κομμωτήρια. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε καινοτόμα προϊόντα στους επαγγελματίες και στους καταναλωτές με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Προσφέρουμε μια πολύ ευρεία γκάμα προϊόντων: - Κάτω από την επωνυμία Lisine: περιποίηση δέρματος για το πρόσωπο και το σώμα, μακιγιάζ, βερνίκια νυχιών. - Κάτω...
Χαρτοφυλάκιο (498)
Γερμανία, Bad Bentheim
... αν συγκομιστεί αργότερα, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μείωση των θρεπτικών συστατικών. Ιδιότητες Το σιτάρι είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, ανά γραμμάριο περιέχει περισσότερες πρωτεΐνες από το γάλα και τα αυγά. Οι πρωτεΐνες συμβάλλουν στη συντήρηση και την ανάπτυξη των μυών, ενώ το σιτάρι περιέχει επίσης πολύ ασβέστιο. Το ασβέστιο συμβάλλει στη διατήρηση των οστών, των δοντιών, της λειτουργίας του...
Χαρτοφυλάκιο (549)
Γαλλία, Levroux
...Αυτή η εξαιρετικά απαλή γαλάκτωμα, εμπλουτισμένη με ωμέγα 3, 6 και 9, επιδιορθώνει το δέρμα που έχει υποστεί επιθέσεις (ήλιος, άνεμος, αλάτι...). Αφαιρεί απαλά το μακιγιάζ ή την αντηλιακή κρέμα, ακόμη και αν είναι αδιάβροχη, αντικαθιστώντας με επιτυχία το σαπούνι ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν καθαρισμού που μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Συμβουλές χρήσης: Εφαρμόστε σε όλο το σώμα το βράδυ μετά το...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Γερμανία, Freudenstadt
...Χρυσά κομμάτια - χρυσά καρύδια αντί για χρυσό γάλα! Εκεί ανατέλλει ο ήλιος - λεπτομερώς ρυθμισμένες γεύσεις σε χρυσό κίτρινο. Ασυνήθιστα καρυκευμένοι και ψημένοι στο φούρνο με το χέρι κάσιους με τζίντζερ, κουρκουμά και λάιμ. Ταιριάζει, για παράδειγμα, με λευκό κρασί, σε και με πιάτα κάρυ (βλ. συνταγή), ως γαρνιτούρα σε μια ασιατική μπολ και απλά έτσι. Χειροποίητο στο Σβαρτζβάλντ Χωρίς...
Χαρτοφυλάκιο (9)
Ελλάδα, Deskati
... αυτή κρύβει στοιχεία που είναι θησαυροί για τον οργανισμό. Ο καθαρός αέρας του βουνού και ο ήλιος του καλοκαιριού μας χαρίζει το χρυσαφένιο κεχρί που αποτελεί διατροφή ο σπόρος του στον άνθρωπο , στα πουλιά αλλά και το υπόλοιπο γίνεται ζωοτροφή για τα άλλα ζώα που χαίρονται τη γεύση του και παίρνουν την πρωτεΐνη που χρειάζεται για να μας δώσουν το καλύτερος τους γάλα. Τέλος, καλλιεργούμε αμύγδαλα...