Ήδη από το 1935, η οικογένεια Lecker παρήγαγε μπέικινγκ πάουντερ στο βαυαρικό Furth im Wald υπό το όνομά της. Το 1997, η επιχείρηση αναλήφθηκε από εμάς, καθώς δεν υπήρχε διάδοχος, και από τότε λειτουργεί στην τοποθεσία Wörrstadt στη Ρηνανία-Παλατινάτο ως οικογενειακή επιχείρηση Lecker’s Bio Manufaktur για φυσικά αρτοσκευάσματα και συστατικά.
Η γκάμα προϊόντων έχει αναπτυχθεί συνεχώς από τότε και –...
...ΤΕΡΡΙΝΑ ΔΑΣΙΚΗΣ ΒΛΑΧΑΣ. 100γρ Όχι, όχι και όχι! Σας το εγγυόμαστε, δεν υπάρχει κρέας σε αυτό το όμορφο βάζο, μόνο καλά φυτικά συστατικά και ένα μείγμα μανιταριών με λεπτή ένταση. Κλείστε τα μάτια, είστε στη μέση του δάσους.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: λάδι καρύδας (35%), νερό, πρωτεΐνες σόγιας, βιολογική μαγιά μπύρας, μανιτάρια, μουστάρδα, λάδι κανόλα, αλάτι, άγαράγαρ, βιολογικό αλεύρι chia, βιολογικό tamari, μαύρο πιπέρι, ξίδι xeres, μπαχαρικά, σκόρδο, συμπυκνωμένη ντομάτα, μισό κριθαριού, κρεμμύδια.
... βασίζεται στη μακροχρόνια συνεργασία μας με τον κορυφαίο παγκοσμίως κατασκευαστή άγαρ-άγαρ, Setexam από το Μαρόκο, μέσω της οποίας η Norevo μπορεί να προμηθεύσει διάφορες ποιότητες άγαρ-άγαρ και βιολογικόάγαρ-άγαρ.
Τοποθετημένη σε μια χερσόνησο απέναντι από τον ωκεανό, στην καρδιά ενός εξαιρετικά προστατευμένου ευρωπαϊκού θαλάσσιου χώρου, η NUWEN by Setalg είναι μια επιχείρηση αφιερωμένη στην παραγωγή, μετατροπή και αξιοποίηση φυσικών θαλάσσιων προϊόντων. Η NUWEN by Setalg είναι μια οντότητα του ομίλου ROULLIER, ο οποίος απασχολεί περίπου 7900 συνεργάτες σε όλο τον κόσμο και έχει ετήσιο κύκλο εργασιών 3,1 δι...
...Από το πολύ υψηλής ποιότητας σαφράν, μια ζελέ που εντυπωσιάζει στα τυριά. Ως φινίρισμα σε κρέατα όπως το φιλέτο πάπιας, αναδεικνύει χωρίς να καλύπτει. Συνδυάζεται επίσης με κρεμώδη ή γαλακτώδη επιδόρπια: ρυζόγαλο, φρέσκια τυροκομική…
Οπτικά, είναι ένα πολύ όμορφο προϊόν, καθώς τα στίγματα παραμένουν σε ανάρτηση στη ζελέ.
Σύνθεση: βιολογική ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, χυμός λεμονιού, στίγματα σαφράν, άγαρ-άγαρ.
Συντήρηση: 3 χρόνια.
Βάζο 215γρ.