...% υδατάνθρακες και 20% διαιτητικές ίνες. Η σκόνη ρίζας περιέχει περίπου 4% λίπος, εκ των οποίων έως και 70% είναι ακόρεστα λιπαρά οξέα. Επιπλέον, η ρίζα ΜΑΚ περιέχει ένα σύνολο βιταμινών όπως A, B1, B2, B6, C και E και ανόργανων συστατικών - Ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, μαγγάνιο, κάλιο και νάτριο. Οι κάτοικοι του Περού αναμιγνύουν τη ξηρή ρίζα με γάλα ή νερό για να αποκτήσουν μια αρωματική πολτό. Επιπλέον, παράγουν αλεύρι από τη ξηρή ρίζα, το οποίο χρησιμοποιούν στη συνέχεια για την προετοιμασία καθημερινών πιάτων και ψησίματος.
Ήδη από το 1935, η οικογένεια Lecker παρήγαγε μπέικιν πάουντερ στο βαυαρικό Furth im Wald υπό το όνομά της. Το 1997, η επιχείρηση αναλήφθηκε από εμάς, καθώς δεν υπήρχε διάδοχος, και από τότε βρίσκεται στην τοποθεσία Wörrstadt στη Ράινχεσεν ως οικογενειακή επιχείρηση Lecker’s Bio Manufaktur για φυσικά αρτοσκευάσματα και -συστατικά.
Η γκάμα προϊόντων έχει αναπτυχθεί συνεχώς από τότε και - πάντα λα...
...Το SoloCoco κακάο σε σκόνη ή κακάο για ψήσιμο είναι βιολογικό και πιστοποιημένο Fair Trade, δηλαδή εγγυάται ότι δεν υπάρχει παιδική εργασία. Παράγεται εξ ολοκλήρου στη Δομινικανή Δημοκρατία.
Κακάο σε σκόνη με υψηλή και χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά, που δημιουργεί μια ιδιαίτερη γεύση χάρη στη σύνθεσή του από διάφορες ποικιλίες κακάου.