... θερμιδικής πρόσληψης.
Τυπικός Σικελικός Αγκινάρας, γνωστός και ως βιολετί Ραμαχκέζ, καλλιεργείται στην περιοχή Ραμάκκα στην επαρχία Κατάνια, εξαιρετικός και ψητός.
Σικελικοί Αγκινάρες, ποικιλία βιολετί Ραμαχκέζ.
Κατηγορία EXTRA
Κουτί με 25 κομμάτια, συλλεγμένα και αποσταλμένα την ίδια ημέρα.
... δρύινες κάβες για το 50% του όγκου που φιλοξενείται σε κλιματιζόμενο κελάρι.
Μάτι: πυκνό βιολετί
Η συμβουλή του οινολόγου: σερβίρετε στους 16-18°C
Ποσοστό αλκοόλ: 13,5%
Χρόνος παλαίωσης: 21 χρόνια
Συσκευασία: Κουτί με 6 φιάλες των 75cl
Κτήμα: Château Cheval Blanc
Προέλευση: Saint-Émilion Grand Cru
Χρονιά: 2014
Καλλιέργεια: Υπεύθυνη
Ετικέτα: Ελεγχόμενη Ονομασία Προέλευσης...