...Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: Απεριόριστος
Διάρκεια: 3 ώρες
ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
Παράδειγμα μενού
Παράδειγμα Μενού:
Σούπα ψαριού στυλ Ζεμπρούγκε
****
Λεμονάτη γλώσσα με πράσο, σάλτσα λευκού κρασιού και ντομάτες
****
Παγωτό επιδόρπιο
Ορισμένα σημεία ενδιαφέροντος του μεσαιωνικού υπαίθριου μουσείου
Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ταξίδια μας
Είτε αναζητάτε ένα εκτενές πρόγραμμα είτε κάποιες συγκεκριμένες υπηρεσίες, κάνουμε την απόδρασή σας τέλεια.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ...
...Κοτόπουλο Maïski με τυρί και πράσο, πανέ κοτόπουλο προψημένο γεμιστό με σάλτσα τυριού και κομμάτια πράσου. 125 γρ/κομμάτι, σε χύμα 3 κιλά = 2 x 12 κομμάτια.
Η Centrale du Frais είναι μια εταιρεία παράδοσης φρούτων και λαχανικών που στοχεύει στους επαγγελματίες και τις κοινότητες.
Λαχανικά: μελιτζάνα, αγγούρι, κολοκυθάκι, πιπεριά, πιπεριά καυτερή, κολοκύθα, ντομάτα, σπαράγγι, σέλινο, μάραθο, πράσο, μπρόκολο, λάχανο, παντζάρι, καρότο, σέλινο ρίζας, ιαπωνικό κροσνέ, ραπανάκι, πανέτ, γλυκοπατάτα, πατάτα, ραδίκι, σάλσιφι, τοπιναμπούρ, αγκινάρα, καρντόν...
... διαχείριση ποιότητας. Τα καλλιεργημένα λαχανικά φτάνουν για το 90% του τζίρου σε ξένους πελάτες, επεξεργαστές λαχανικών σε κατεψυγμένα προϊόντα, κονσέρβες, τέταρτη κατηγορία μέχρι ξηραντήρια. Για να διασφαλιστεί η ποιότητα, η εξειδίκευση είναι ένα σημαντικό γεγονός. Με την πάροδο των χρόνων, έχουμε επικεντρωθεί σε ορισμένα προϊόντα: κόκκινο λάχανο, λευκό λάχανο, κουνουπίδι, βλαστάρια, σαβόι, πράσο, ραβέντι, σέλινο και ρίζα σέλινου. Από περίπου τριάντα χρόνια, έχουμε επίσης μπορέσει να ασχοληθούμε με το προϊόν νεροκάρδαμο για βιομηχανική επεξεργασία.