...Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: Απεριόριστος
Διάρκεια: 3 ώρες
ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ
Παράδειγμα μενού
Παράδειγμα Μενού:
Σούπα ψαριού στυλ Ζεμπρούγκε
****
Λεμονάτη γλώσσα με πράσο, σάλτσα λευκού κρασιού και ντομάτες
****
Παγωτό επιδόρπιο
Ορισμένα σημεία ενδιαφέροντος του μεσαιωνικού υπαίθριου μουσείου
Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ταξίδια μας
Είτε αναζητάτε ένα εκτενές πρόγραμμα είτε κάποιες συγκεκριμένες υπηρεσίες, κάνουμε την απόδρασή σας τέλεια.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ...
Η Maïski ανήκει στην Plukon Food Group, έναν από τους κύριους παίκτες της ευρωπαϊκής αγοράς κρέατος πουλερικών. Σας προσφέρουμε μια ποικιλία από κοτόπουλο, ωμές παρασκευές, προμαγειρεμένα προϊόντα, έτοιμα προς κατανάλωση γεύματα, προμαγειρεμένα δημητριακά και μαγειρικές σάλτσες. Η παραγωγή μας τηρεί τις προδιαγραφές HACCP και διαθέτουμε το πιστοποιητικό IFS Higher level! Επιπλέον, υποστηρίζουμε τα...
...Παραγωγή και εξαγωγή λαχανικών και φρούτων.
Η Trycofresh BV είναι μια αγροτική επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή, συσκευασία, κοπή και εξαγωγή υψηλής ποιότητας λαχανικών και φρούτων. Οι ειδικότητές μας περιλαμβάνουν:
- Πράσο,
- Κολοκυθάκια,
- Λευκό και κόκκινο λάχανο,
- Σαβόι λάχανο,
- Πράσινο σέλινο,
- Ραπανάκι και
- Βατόμουρα.
Χάρη στους ενθουσιώδεις υπαλλήλους μας, την...
Η Centrale du Frais είναι μια εταιρεία παράδοσης φρούτων και λαχανικών που στοχεύει στους επαγγελματίες και τις κοινότητες.
Λαχανικά: μελιτζάνα, αγγούρι, κολοκυθάκι, πιπεριά, πιπεριά καυτερή, κολοκύθα, ντομάτα, σπαράγγι, σέλινο, μάραθο, πράσο, μπρόκολο, λάχανο, παντζάρι, καρότο, σέλινο ρίζας, ιαπωνικό κροσνέ, ραπανάκι, πανέτ, γλυκοπατάτα, πατάτα, ραδίκι, σάλσιφι, τοπιναμπούρ, αγκινάρα, καρντόν...
... διαχείριση ποιότητας. Τα καλλιεργημένα λαχανικά φτάνουν για το 90% του τζίρου σε ξένους πελάτες, επεξεργαστές λαχανικών σε κατεψυγμένα προϊόντα, κονσέρβες, τέταρτη κατηγορία μέχρι ξηραντήρια. Για να διασφαλιστεί η ποιότητα, η εξειδίκευση είναι ένα σημαντικό γεγονός. Με την πάροδο των χρόνων, έχουμε επικεντρωθεί σε ορισμένα προϊόντα: κόκκινο λάχανο, λευκό λάχανο, κουνουπίδι, βλαστάρια, σαβόι, πράσο, ραβέντι, σέλινο και ρίζα σέλινου. Από περίπου τριάντα χρόνια, έχουμε επίσης μπορέσει να ασχοληθούμε με το προϊόν νεροκάρδαμο για βιομηχανική επεξεργασία.