...Η καρδιά του ζαμπόν, αλατισμένο με το χέρι, καπνιστό ή όχι. Καρύδι: Το λεπτό μέρος του ζαμπόν, αλατισμένο σε ήπιο, φυσικό ή σε φιλέτο, καπνιστό ή όχι. Λαρδί: Αλατισμένο στήθος, καπνιστό ή όχι. Χειροποίητο μαγειρεμένοζαμπόν: Ζαμπόν πρώτης ποιότητας, αλατισμένο χειροποίητα, μαγειρεμένο και σιγοψημένο στον φούρνο. Ξηρό λουκάνικο: Παρασκευή από κρέας χοίρου και βοδινού πρώτης ποιότητας.
Η Ter Beke είναι μια καινοτόμος βελγική ομάδα φρέσκων τροφίμων, που εμπορεύεται μια εκτενή γκάμα ποιοτικών φρέσκων προϊόντων τροφίμων και σχετικών υπηρεσιών σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.
Στο εργοστάσιό μας στη Wommelgem παράγουμε ολόκληρη τη σειρά μας από μαγειρεμένοζαμπόν, πατέ και μαγειρεμένα λουκάνικα.