...Η RODENBACH είναι η ‘Φλαμανδική κόκκινημπύρα’, αναγνωρισμένη ως Παραδοσιακό Τοπικό Προϊόν. Η μικτή κύρια ζύμωση και η ωρίμανση σε δρύινα βαρέλια (foeders) της προσδίδουν μια ελαφρώς ξινή γεύση και πολύπλοκη φρουτώδη γεύση, όπως το κρασί. Η RODENBACH αποτελείται από 3/4 νεαρή και 1/4 μπύρα που έχει ωριμάσει για 2 χρόνια σε δρυ. Η RODENBACH είναι πολύ αναζωογονητική και διεγερτική της όρεξης: το...
...επιθυμούν να συμμετάσχουν στην επανατοποθέτηση της οικονομίας, στη δημιουργία δραστηριότητας στην ύπαιθρο και, τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, να συμπληρώσουν τη γκάμα καλών μπυρών που ήδη ζυθοποιούνται στη χώρα μας. Οι μπύρες μας: η ΧΕΙΜΩΝΙΑ, η Καμπρέ, η Σινέτ, η Μαρία Λευκή, η Κόκκινη-Σταυρός.