...Ο φρέσκος καφές σε κόκκους αναφέρεται σε κόκκους καφέ που έχουν καβουρντιστεί πρόσφατα και είναι έτοιμοι να αλεσθούν και να παρασκευαστούν για καφέ. Αυτοί οι κόκκοι διατηρούνται σε ολόκληρη μορφή για να διατηρούν τη φρεσκάδα τους και να προστατεύουν τα αρώματα και τις γεύσεις μέχρι τη στιγμή της άλεσης.
...προστατεύουν τα δάση από περαιτέρω υποβάθμιση και – ως συνέπεια – βοηθούν στη διατήρηση της βιοποικιλότητας. Αυτό το κακάο έχει πλήρη γεύση με ευχάριστους σοκολατένιους τόνους, χαμηλή οξύτητα, βοτανικές και ξυλώδεις νότες, καθώς και νότες γεύσης καρύδας και αμυγδάλου.
Προέλευση: Τόγκο
Περιοχή: Περιοχή Πλατό
Ποικιλία: Φοραστέρο και Αμελονάντο
Νότες: βοτανικές, ξυλώδεις, καρύδα
SKU: 5430002193182
ΑΓΝΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ: 100% κόκκοι κακάου
Ενέργεια: 550Kcal, 2300kJ
Συνολικά λιπαρά: 52g
εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά: 31g
Υδατάνθρακες: 5g
εκ των οποίων ζάχαρη: 0g
Πρωτεΐνη: 15g
Αλάτι: 0g...
...μια λεπτή νότα οξύτητας, χαρακτηριστική του κολομβιανού καφέ. Στη συνέχεια, θα σας γοητεύσει το λεπτό του σώμα και η μακρά του επίγευση χωρίς καμία πικρία.
Ο Βιτόριο είναι επίσης το όνομα του πρώτου εκπροσώπου της 6ης γενιάς.
... ευρεία γκάμα βιταμινών και ωμέγα. Αυτό απαιτεί τη χρήση ωμών, υψηλών προδιαγραφών υλικών που μαγειρεύονται στα εργαστήριά μας, όπως η βανίλια που είναι εμποτισμένη, η καραμέλα που είναι σπιτική, καθώς και οι κόκκοικαφέ που ξανακαβουρδίζονται για επιπλέον γεύση,...
Ως αποτέλεσμα, η Sikou έχει αναγνωριστεί ως Τέχνη από την «Επιτροπή Τέχνης» του Βελγίου και έχει πιστοποιήσει τα προϊόντα της ως 100...
... καβουρδίζονται με παραδοσιακό τρόπο στο οικογενειακό μας καφεκοπτείο. Στη διαδικασία καβουρδίσματος του καφέ, οι άνθρωποι ελέγχουν τις μηχανές και όχι το αντίστροφο. Είμαστε κυριολεκτικά και μεταφορικά με τη μύτη μας σε όλη τη διαδικασία παραγωγής. Οι αυστηρά επιλεγμένοι κόκκοι καβουρδίζονται για 12 έως 14 λεπτά στους 180 έως 220°C, ανάλογα με τη σύνθεση. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας...
... επίσης μια γκάμα αρωματισμένου καφέ σε σκόνη. Και εδώ χρησιμοποιούνται αποκλειστικά φυσικά ή φυσικά ταυτοποιημένα αρώματα και 100% Αραβικά κόκκοι. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δέκα διαφορετικές γεύσεις. Και οι καφέδες, ο αρωματισμένος καφές, καθώς και ο αρωματισμένος καφές σε σκόνη προσφέρονται με το δικό μας εμπορικό σήμα ή ετικέτα. Εισαγωγέας για την Μπενελούξ της BISTROTEA: μια καινοτόμος έννοια με υψηλής ποιότητας τσάι Ceylon. Η κατανάλωση τσαγιού δεν ήταν ποτέ τόσο απλή!
... καβουρδίσματος, ο καφές διατηρεί την πλήρη γεύση, το άρωμα και τον χαρακτήρα του, σε αντίθεση με τον βιομηχανικό καφέ. Η ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία καφέ με βαλβίδα εξασφαλίζει την βέλτιστη διατήρηση των αρωμάτων!
Κόκκοικαφέ από διάφορες προελεύσεις αναμειγνύονται, έτσι ώστε, παρά τις διακυμάνσεις λόγω της συγκομιδής, να διατηρείται πάντα η ίδια ποιότητα. Ορισμένα μείγματα περιέχουν κόκκους καφέ από...