... λιναριού, σπόροι σουσαμιού, σπόροι κολοκύθας, κεχρί, σόγια, βρώμη, καλαμπόκι. Το σιταρένιο αλεύρι και το σιταρένιο αλεύρι αλέθονται ακόμα με παραδοσιακό τρόπο. Έτσι διατηρείται καλύτερα η γεύση και το άρωμα. Οι ολοκληρωμένες ποικιλίες αλευριού (σιτάρι, σίκαλη, σπιρουλίνα) αλέθονται σε ορισμένες συνθέσεις ακόμα με αυθεντικές μύλους.
...Το κριθάρι είναι η αναφορά, αλλά προσφέρουμε επίσης σιτάρι, βρώμη, σιτάρι...
Οι μπύρες μας είναι το αποτέλεσμα γευστικών γάμων που ισορροπούν μεταξύ απλών αλλά επιλεγμένων συστατικών για τις ποιότητές τους. Το νερό που αντλούμε από το πηγάδι μας αναμειγνύεται με τα καλύτερα κριθάρια από το Βέλγιο και τη Γερμανία, με τους καλύτερους λυκίσκους από εδώ και από αλλού, υλικά που χρησιμοποιούνται...
Η εταιρεία De Poortere εμπορεύεται τώρα πάνω από 25.000 τόνους δημητριακών ετησίως, εκ των οποίων ένα μέρος φορτώνεται απευθείας από τον καλλιεργητή αποθηκευτή.
Τα δημητριακά προέρχονται σχεδόν εξίσου από το Βέλγιο και τη Γαλλία. Τα δημητριακά που εμπορεύονται είναι το σιτάρι, το κριθάρι, το καλαμπόκι, ο σόγιας και η βρώμη.
Η εταιρεία De Poortere εμπορεύεται πιστοποιημένους σπόρους για όλες τις καλλιέργειες και μπορεί να δώσει έγκυρες συμβουλές σχετικά με την επιλογή ποικιλίας τους.
Εμπορευόμαστε επίσης διάφορα λιπάσματα, είτε είναι απλά, σύνθετα, χύδην ή υγρά.
Παράγουμε για παραδοσιακούς φούρνους και βιομηχανίες μπισκότων μια ευρεία και νόστιμη γκάμα σε: λευκό αλεύρι ψωμιού, αλεύρι μπισκότου, σιτάρι, ειδικά αλεύρια και μείγματα. Το αλεύρι και η σκόνη μπορούν να παρασκευαστούν από πολλές ποικιλίες δημητριακών, όπως σιτάρι, σίκαλη, βρώμη, καλαμπόκι, ρύζι και κριθάρι. Η πιο χρησιμοποιούμενη ποικιλία δημητριακών είναι το σιτάρι.