... γεύσεων για τον ουρανίσκο.
Σερβίρισμα κόκκινου κρασιού με κυρίως πιάτο
Πρέπει να γνωρίζετε ότι ένα κόκκινο κρασί ταιριάζει ιδανικά με κόκκινες κρέατα, μαγειρευτά πιάτα, κρέατα σε γκρατέν, ορισμένα ψάρια, πουλερικά, ντομάτες, πίτσα και πολλά άλλα τρόφιμα. Το κρέας είναι ένα ιδανικό πιάτο για να βγάλετε τις καλύτερες φιάλες σας κατά τη διάρκεια ενός γεύματος. Κρέατα όπως η πάπια, το αρνί ή το βοδινό μπορούν να σερβιριστούν με ένα ποιοτικό κρασί Bordeaux για να αναδείξουν τα αρώματα του κρέατος. Η μαγειρεμένη ντομάτα είναι ένα τρόφιμο που ταιριάζει ιδανικά με το κόκκινο κρασί.
...Η σοδειά Millésime 2014 ξεχωρίζει για τη φρεσκάδα και την ελαφρότητά της. Με μια όμορφη παρουσία στο στόμα, θα αναδείξει όλες τις γιορτινές σας στιγμές! Αξιοσημείωτη από το απεριτίφ, αυτή η σοδειά συνοδεύει απαλά τα ζεστά ή κρύα θαλασσινά, τα πουλερικά, καθώς και τα εκλεκτά ψάρια της θάλασσας και των ποταμών.
... γκάμα των εσπεριδοειδών, το γκρέιπφρουτ και το λάιμ.
Είναι επίσης υποστηριγμένο από μια πολύ όμορφη αφρώδη αίσθηση.
Ο Champagne Claude PERRARD Blanc de Blancs αντιπροσωπεύει επίσης την ελαφρότητα και τη φρεσκάδα.
Συνιστούμε να κρατήσετε αυτή την κουβέ για τα πιο εκλεπτυσμένα πιάτα σας.
Όπως για παράδειγμα για να αναδείξετε τα ψάρια σας με σάλτσα.
Θα συνοδεύσει με επιτυχία ένα καρπάτσιο από καραβίδες ή θαλασσινά.
...Αυτό το μονοποικιλιακό κρασί από τους πιο παλιούς αμπελώνες μας ξεχωρίζει για τις λεπτές και ελαφριές φυσαλίδες του. Στη μύτη, είναι μια έκρηξη αρωμάτων: αρώματα από ρητίνη πεύκου και μέλι. Ένα μεγάλο κρασί έντονο και γευστικό, με αρώματα από φρούτα του πάθους και καραμέλα. Αυτό το Σαμπάνια θα σας εκπλήξει με τον χαρακτήρα και την κομψότητά του. Ιδανικό για απεριτίφ, για να συνοδεύσει τα ψάρια σας αλλά και τους δίσκους τυριών σας. 100% Chardonnay BLANC DE BLANCS 100% CHARDONNAY 1ER CRU Χρυσό Μετάλλιο Gilbert et Gaillard 2014...
...CÉPAGES : 85 % PINOT NOIR - 15 % CHARDONNAY
VINIFICATION : Ωρίμανση σε κελάρι για 6 χρόνια.
ASSEMBLAGE : 20 % κρασί από αποθεματικό
από μόνιμο σολέρα.
DOSAGE : 8 g/l
DÉGUSTATION : Η κυρίαρχη ποικιλία Pinot Noir προσφέρει μια καθαρή και ευρύχωρη επίθεση στο στόμα, ενώ η πινελιά του Chardonnay προσθέτει κομψότητα και διάρκεια. Ιδανικό ως απεριτίφ, η φρεσκάδα του, η ισορροπία του και τα αρώματα εσπεριδοειδών συνοδεύουν επίσης ψάρια και θαλασσινά.
MÉDAILLE : Διαγωνισμός Γενικής Γεωργίας Παρισιού 2020
Χάλκινο Μετάλλιο
διαθέσιμο σε μισό, μαγνουμ και τζερόμ.
...