...Αραιώστε τα 30g σκόνης με την ίδια ποσότητα νερού.
Ανακατέψτε το μέχρι να αποκτήσετε μια ομαλή πάστα.
Εφαρμόστε το στο δέρμα και στη συνέχεια, αφήστε το για 15 λεπτά.
Αφαιρέστε το με νερό και σφουγγάρι.
Αραιώστε τα 30g σκόνης με την ίδια ποσότητα νερού.
Ανακατέψτε το μέχρι να αποκτήσετε μια ομαλή πάστα.
Εφαρμόστε το στο δέρμα και στη συνέχεια, αφήστε το για 15 λεπτά.
Αφαιρέστε το με νερό και σφουγγάρι.
Η Makenas Grain Milling Technology, που ιδρύθηκε το 2000, είναι κατασκευαστής μηχανημάτων άλεσης αλεύρου, σιμιγδαλιού, καλαμποκιού και σιλό από χάλυβα, με έδρα την Τουρκία. Με εγκαταστάσεις παραγωγής 28.000m2 (10.000m2 κλειστός και 18.000m2 ανοιχτός χώρος), είμαστε μια δυναμική και αναπτυσσόμενη εταιρεία. Διαθέτουμε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων: •Διαχωριστές Σιτηρών, •Οριζόντιοι Λειαντήρες •Ξηρ...
...Πολλοί άνθρωποι προσθέτουν ελαιόλαδο στις σαλάτες τους για να βελτιώσουν τη γεύση, αλλά γιατί να μην πάτε ένα βήμα παραπέρα και να ετοιμάσετε ελαιόλαδο με λεμόνι που θα κάνει τα ωμά λαχανικά πιο νόστιμα; Η προετοιμασία ελαιόλαδου με λεμόνι είναι εξαιρετικά εύκολη, απλά αφαιρέστετην εξωτερική φλούδα των λεμονιών και τοποθετήστε τα σε ένα χτυπητήρι κρέμας με λίγο ελαιόλαδο. Αφού γεμίσετε ξανά το...
...», αφήστε το να εκχυλιστεί σε βραστό νερό (85-90°C) για 7 έως 10 λεπτά. Αφαιρέστε τα φύλλα που έχουν εκχυλιστεί. Προσθέστε κατά βούληση, ζάχαρη (ή μέλι) στην ακόμα ζεστή εκχύλιση και αφήστε το να ξεκουραστεί. Μόλις η εκχύλιση κρυώσει, κρατήστε την στο ψυγείο για 30/40 λεπτά. Στη στιγμή της γευστικής δοκιμής, προσθέστε μερικά παγάκια και, αν θέλετε, μερικά κομμάτια φρέσκων φρούτων ή φύλλα φρέσκιας μέντας. Σερβίρετε πάντα παγωμένο και αφήστε τον εαυτό σας να μαγευτεί!
Αναφορά: ROO21007
Μάρκα: Μάνγκο-Παπάγια...