...Ο σολομός μπορεί να ψηθεί γρήγορα και εύκολα στο φούρνο, στη σχάρα, ψητός, βραστός, στη σχάρα, στον ατμό ή τηγανητός με μια πληθώρα γεύσεων. Ωστόσο, πιθανώς είναι καλύτερο να καταναλώνεται σπάνια, αφού τον ψήσουμε ελάχιστα σε μια πολύ ζεστή σχάρα.
Εκτός από το ότι είναι χαμηλός σε θερμίδες και χοληστερόλη, και υψηλός σε πρωτεΐνη, ο σολομός είναι μια ιδιαίτερα πλούσια πηγή ωμέγα-3 απαραίτητων λιπαρών οξέων, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για υγιείς καρδιές και μυαλά.
...Αυτό είναι ένα προϊόν που θα ζητήσετε από τον πάγκο εξυπηρέτησης του τμήματος ψαριών στο σούπερ μάρκετ σας. Ο Ατλαντικόςσολομός είναι νόστιμος φρέσκος αλατισμένος, βρασμένος, τηγανητός, ψητός ή γκρατινέ. Είναι επίσης πολύ καλός σε σούπα ή σε στιφάδο. Δεν έχει προστεθεί αλάτι. Η περιεκτικότητα σε αλάτι του προϊόντος προέρχεται από φυσικά υπάρχον νάτριο.
Η Salten Salmon AS είναι μέρος της ομάδας Salten Aqua και βρίσκεται στο Bodø, στα βόρεια της Νορβηγίας. Παράγουμε μια σειρά από διάφορα προϊόντα σολομού, φρέσκα και κατεψυγμένα.
Εξαγωγείς, Κατασκευαστές, Επεξεργαστές και Χονδρέμποροι φρέσκων και κατεψυγμένων Πρώτης Ποιότητας Θαλασσινών. Βρίσκεται στο 8130 SANDHORNØY.
ΑτλαντικόςΣολομός, Τρόπος, Μπακαλιάρος, Χάδωκ, Σαΐτα, Χάδωκ, Σκουμπρί, Ρέγγα...