...Το γάλα UHT είναι ένα γάλα που υποβάλλεται σε επεξεργασία σε υπερυψηλή θερμοκρασία, η οποία είναι μια τεχνολογία επεξεργασίας τροφίμων που αποστειρώνει τα υγρά τρόφιμα. Γίνεται θερμαίνοντας για 2-5 δευτερόλεπτα σε θερμοκρασία άνω των 135 °C (275 °F). Αυτή είναι η θερμοκρασία που απαιτείται για να σκοτωθούν οι βακτηριακές ενδοσπόρες. Αυτή η διαδικασία διασφαλίζει ότι το προϊόν είναι αποστειρωμένο.
Καλώς ήρθατε στην ÁRIK 21 - AGRO KFT, μια ιδιωτική εμπορική εταιρεία με έδρα τη Βουδαπέστη, Ουγγαρία. Η δέσμευσή μας είναι να παρέχουμε απαράμιλλες επιχειρηματικές λύσεις σε πελάτες παγκοσμίως. Ειδικευόμαστε στην προσφορά ποιοτικών επώνυμων προϊόντων σε προσιτές χονδρικές τιμές, εξυπηρετώντας επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Συμπληρώνοντας αυτό, η απρόσκοπτη λογιστική μας εξασφαλίζει έγκαιρες παραδόσει...
... εκχύλισμα πρωτογάλακτος. Το πρωτόγαλα συσκευάζεται αποστειρωμένο μέσω μιας διαδικασίας ψυχρής διήθησης. Έλεγχος: DE-ÖKO-001 Συστάσεις κατανάλωσης: 1-2 κουταλιές της σούπας το πρωί και το βράδυ. Μετά το άνοιγμα, αποθηκεύστε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός 10-14 ημερών.
... συσκευασμένο σε αποστειρωμένο περιβάλλον, μια τεχνολογία που εγγυάται απόλυτη υγιεινή, διατηρώντας αναλλοίωτη τη γεύση και τις ιδιότητες των φρέσκων φρούτων με την πάροδο του χρόνου.
Οι ομογενοποιημένες υγρές μίξεις μας, που αποτελούνται από γάλα, ζάχαρη και κρέμα σε προσεκτικά μετρημένες αναλογίες, είναι κατάλληλες για παγωτά με τη χρήση μηχανής για soft-ice.
Έχουμε επίσης μια συγκεκριμένη σειρά...