...Πιπεριά Jalapeno
Οι Jalapeños αρχικά συγκομίζονται πράσινοι και στη συνέχεια ωριμάζουν σε κόκκινους καθώς εξελίσσονται.
Πράσινοι Jalapeños: Προσφέρουν μια πικάντικη γεύση και αναζωογονητική γεύση, συχνά χρησιμοποιούνται σε μαρινάδες, σάλτσες ή σερβίρονται φρέσκοι δίπλα σε διάφορα πιάτα.
Κόκκινοι Jalapeños: Διαθέτουν μια πιο γλυκιά γεύση και πιο σύνθετο άρωμα, χρησιμοποιούνται συνήθως σε τουρσιά, αποξηραμένοι και αλεσμένοι σε σκόνη τσίλι.
Πιστεύουμε στην ποιότητα των προϊόντων που παράγονται στην Ισπανία, γι' αυτό θέλουμε να τα μοιραστούμε με τον υπόλοιπο κόσμο.
Οι Αστούριοι είναι περήφανοι για το τυρί κατσίκας τους, οι Βαλενθιάνοι για την παέγια τους, οι Ριοχάνες για το κρασί τους, αλλά όλη η Ισπανία χαίρεται όταν τα προϊόντα και οι συνταγές μας ξεπερνούν τα σύνορά μας. Ως Ισπανοί, είμαστε περήφανοι για τη γαστρονομία μας και την ...