Εμπορευματοποίηση φρέσκων και ημιεπεξεργασμένων γεωργικών προϊόντων, φρέσκων, επεξεργασμένων και ψυχθέντων τροφίμων, καθώς και αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών...
...Οι κύριοι χρωστικοί παράγοντες είναι η υδατοδιαλυτή Νορβικίνη και η λιποδιαλυτή Βικίνη. Σημεία που πρέπει να σημειωθούν: Η Αννάτο καταβυθίζεται σε όξινο pH, αλλά είναι διαθέσιμες ανθεκτικές εκδόσεις στη σειρά Roha. Η Αννάτο μπορεί να αναμειχθεί με E100 Κουρκουμά για να προσδώσει μια πιο υγιεινή κίτρινη απόχρωση.
Εφαρμογές:
Λάδια & Λίπη, Μαργαρίνες, Επικαλύψεις με βάση το λίπος και κρέμες γέμισης, Τυρί, Σνακ, Παγωτό και Κώνους Παγωτού, Περιβλήματα Λουκάνικου, Προετοιμασίες Φρούτων, Ζαχαρωτά, Μίγματα Ψησίματος, Ξηρές αναμείξεις...