... πράσινες και φρέσκες αμυγδαλιές έχουν τρυφερή και γαλακτώδη σάρκα, με λεπτή γεύση. Στη Γαλλία, συλλέγονται τον Ιούνιο και τον Ιούλιο.
Μόλις ωριμάσει πλήρως, η αμυγδαλιά γίνεται ξηρή και συλλέγεται.
Ean13:3701511707330
Référence:AmandeBioHachéeFrance1...
...Συστατικά :
- 99% οργανικό ξίδι μήλου.
- 1% οργανικό μέλι
Παρασκευασμένο από μηλίτη που προέρχεται από οργανικά καλλιεργημένα μήλα.
Προτάσεις σερβιρίσματος :
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με αχλάδια, αμύγδαλα και φιστίκια.
Αυτό το προϊόν είναι διαθέσιμο σε 25 cl.
Η Campomar Nature είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στη φυσική διατροφή, με εγκαταστάσεις στη Σεβίλλη και στην Αλικάντε, που παράγει και εμπορεύεται ελιές, ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, κρασί, ξίδι και αμύγδαλα, όλα προερχόμενα από βιολογική γεωργία. Από την καλλιέργεια στο χωράφι μέχρι το τελικό προϊόν σε συσκευασία, όλη η διαδικασία είναι πιστοποιημένη από τους αντίστοιχους Ελεγκτικούς Φορείς, οι οποίοι στην περίπτωσή μας είναι οι Επιτροπές Βιολογικής Γεωργίας της Ανδαλουσίας και της Βαλένθια.
...Η L'Olivetta προωθεί τα προϊόντα μικρών παραγωγών από τον Νότο της Ιταλίας. Γκάμα προϊόντων: αμύγδαλα, πορτοκάλια, βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, ζυμαρικά, σάλτσες και αλείμματα, κονσέρβες με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ξίδι, αλμυρά κέικ με βάση το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και παραδοσιακά μπισκότα.