...Από επιστημονική άποψη, το αλεύρι ρυζιού έχει σχεδόν πλήρη γκάμα χρήσιμων συστατικών που χρειάζεται το σώμα για κανονική λειτουργία. Περιέχει επαρκή ποσότητα βιταμινών και μετάλλων, και δεν περιέχει καθόλου γλουτένη.
Συνιστάται να μαγειρεύετε σύμφωνα με την εξής συνταγή: προσθέστε ζυμαρικά σε αλατισμένο βραστό νερό με αναλογία 100 γρ. ανά 0,5 λ νερού, αν επιθυμείτε, προσθέστε φυτικό λάδι. Μαγειρέψτε για 5-7 λεπτά.
... κήπο για την παραδοσιακή κυνήγι αυγών του Πάσχα και μόλις καταναλωθούν τα κανιστρέλια, τα παιδιά μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως κουμπαρά.
Βάρος: 150 γρ
Συστατικά: Αλεύρι σίτου, Ζάχαρη, Λάδι ηλιόσπορου, Αυγά, Ζάχαρη invertida, Σκόνη ψησίματος
Συντήρηση: Να διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος
Διατροφική δήλωση για: 100 γρ
Ενέργεια: 2057 kJ (490 kcal)
Λιπαρά: 20 γρ
Κορεσμένα λιπαρά οξέα: 1,7 γρ
Υδατάνθρακες: 71 γρ
εκ των οποίων Ζάχαρη: 29 γρ
Πρωτεΐνες: 5,7 γρ
Αλάτι: 0,37 γρ...
...Μια σειρά ψωμιών πλούσιων σε Ωμέγα 3, παρασκευασμένων από αλεύρι λιναριού. Αυτά τα προϊόντα φέρουν την ετικέτα Bleu-Blanc-Cœur, μια διατροφική και περιβαλλοντική πρωτοβουλία που αναγνωρίζεται από τα Υπουργεία Υγείας και Γεωργίας.
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
... λαβή προσφέρει μεγαλύτερη άνεση χρήσης.
Η τρυπημένη επιφάνεια προσφέρει χαμηλή τριβή και αποφορτίζει το αλεύρι αποφεύγοντας να κολλήσει στον πάτο της πίτσας ρισκάροντας να καεί.
Εγγυημένη αποστολή εντός 7 εργάσιμων ημερών για λαβίδες με εξατομίκευση.
...Η ζυμαρική από σιτάρι σκληρού τύπου εκτιμάται από τους καταναλωτές που εκτιμούν την υψηλή ποιότητα. Η ζυμαρική από σιτάρι σκληρού τύπου είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και υγιεινής, το οποίο περιέχει περισσότερες πρωτεΐνες, χρήσιμους υδατάνθρακες και άλλα θρεπτικά συστατικά. Το αλεύρι σιταριού σκληρού τύπου χαρακτηρίζεται από υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και γι' αυτό χρησιμοποιείται ευρέως...