Γερμανία, Bad Bentheim
... χούμους. Διαδικασία παραγωγής σπόρων σουσαμιού: Οι σπόροι σουσαμιού καβουρδίζονται με τη φλούδα τους, γεγονός που ενισχύει τη γεύση τους. Οι καβουρδισμένοι σπόροι σουσαμιού έχουν έντονη γεύση. Υγιεινές ιδιότητες σπόρων σουσαμιού: Οι σπόροι σουσαμιού περιέχουν λιπαρά, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα. Επιπλέον, είναι πλούσιοι σε αντιοξειδωτικά.
Χαρτοφυλάκιο (549)
Σουηδία, Åkersberga
Στη Naturell AB έχουμε κάνει τη βιολογική τροφή πρότυπο. Πιστεύουμε σε έναν κόσμο όπου τα 100 % βιολογικά τρόφιμα είναι το πρότυπο. Ως ειδικοί στα βιολογικά τρόφιμα προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Έτσι, σιγά-σιγά έχουμε γίνει η κορυφαία εταιρεία στον τομέα των βιολογικών τροφίμων. Αλλά κάνουμε πολύ περισσότερα από το να πουλάμε απλώς βιολογικά τρόφιμα χονδρικής. Έχουμε μόνο 100 % βιολογικά ...
Χαρτοφυλάκιο (201)