... χούμους.
Διαδικασία παραγωγής σπόρων σουσαμιού: Οι σπόροι σουσαμιού καβουρδίζονται με τη φλούδα τους, γεγονός που ενισχύει τη γεύση τους. Οι καβουρδισμένοι σπόροι σουσαμιού έχουν έντονη γεύση.
Υγιεινές ιδιότητες σπόρων σουσαμιού: Οι σπόροι σουσαμιού περιέχουν λιπαρά, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα. Επιπλέον, είναι πλούσιοι σε αντιοξειδωτικά.
Στη Naturell AB έχουμε κάνει τη βιολογική τροφή πρότυπο. Πιστεύουμε σε έναν κόσμο όπου τα 100 % βιολογικά τρόφιμα είναι το πρότυπο. Ως ειδικοί στα βιολογικά τρόφιμα προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Έτσι, σιγά-σιγά έχουμε γίνει η κορυφαία εταιρεία στον τομέα των βιολογικών τροφίμων. Αλλά κάνουμε πολύ περισσότερα από το να πουλάμε απλώς βιολογικά τρόφιμα χονδρικής. Έχουμε μόνο 100 % βιολογικά ...