...άμυλο, ελαιόλαδο).
Μέθοδος Παρασκευής: Μαγείρεμα του μελιού και της γλυκόζης σε καζάνι, ακολουθούμενο από την προσθήκη μαγειρεμένης ζάχαρης και στη συνέχεια αμυγδάλων.
Αλλεργιογόνα: Αμύγδαλα, πιθανές ίχνη ξηρών καρπών.
Όλα τα νουγκάτ μας είναι εγγυημένα ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ.
Συστάσεις Αποθήκευσης: Διατηρείτε κλειστό και μακριά από την υγρασία σε θερμοκρασία μεταξύ 18 και 22°C (64 και 72°F).
Διάρκεια ζωής: 12 μήνες...
...Ως εναλλακτική στη ζαχαρόπαστα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την Πάστα Σοκολάτας για μοντελοποίηση - Σοκολάτα.
Με το νόστιμο άρωμα σοκολάτας, είναι εύκολη στην επεξεργασία, οι δημιουργίες σας θα κολλούν επίσης εύκολα χωρίς πρόσθετα.
Συστατικά: Ζάχαρη, Σιρόπι γλυκόζης, Βούτυρο κακάο, Άμυλο πατάτας, κακάο 22-24%, νερό, γαλακτωματοποιητής E422 και E415, συντηρητικό E202, άρωμα.
Πιθανές ίχνη...
...Κρατσανιστή ζυμαρικά στα οποία δεν προσθέτουμε ζάχαρη. Μόνο με ηλιέλαιο και μαλτιτόλη. Είναι τέλεια για σνακ και καφέ, ένα τέλειο σνακ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Μπορείτε να τους δώσετε άλλη γεύση απλώνοντάς τους μαρμελάδα, βούτυρο ή κρέμα κακάο, όπως σας αρέσει.
Είναι χωρίς γάλα (χωρίς λακτόζη, χωρίς πρωτεΐνη γάλακτος) και χωρίς ξηρούς καρπούς.
Μπορεί να περιέχει ίχνη σόγιας και μουστάρδας.
... προϊόν είναι επίπεδο και στη συνέχεια ψήνεται στον φούρνο, δημιουργώντας ένα τραγανό πέταλο.
Συστατικά:
Καλαμπόκι*
* 100% των γεωργικών συστατικών προέρχονται από βιολογική γεωργία
Προέλευση: ΕΕ
Αλλεργιογόνα: Πιθανές ίχνη γλουτένης, σόγιας, σουσαμιού, ξηρών καρπών και φιστικιών
Συμβουλές χρήσης: Καταναλώστε με γάλα, γιαούρτι, πουρέ φρούτων... ή όπως είναι.