...άμυλο, ελαιόλαδο).
Μέθοδος Παρασκευής: Μαγείρεμα του μελιού και της γλυκόζης σε καζάνι, ακολουθούμενο από την προσθήκη μαγειρεμένης ζάχαρης και στη συνέχεια αμυγδάλων.
Αλλεργιογόνα: Αμύγδαλα, πιθανές ίχνη ξηρών καρπών.
Όλα τα νουγκάτ μας είναι εγγυημένα ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ.
Συστάσεις Αποθήκευσης: Διατηρείτε κλειστό και μακριά από την υγρασία σε θερμοκρασία μεταξύ 18 και 22°C (64 και 72°F).
Διάρκεια ζωής: 12 μήνες...
...Ως εναλλακτική στη ζαχαρόπαστα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την Πάστα Σοκολάτας για μοντελοποίηση - Σοκολάτα.
Με το νόστιμο άρωμα σοκολάτας, είναι εύκολη στην επεξεργασία, οι δημιουργίες σας θα κολλούν επίσης εύκολα χωρίς πρόσθετα.
Συστατικά: Ζάχαρη, Σιρόπι γλυκόζης, Βούτυρο κακάο, Άμυλο πατάτας, κακάο 22-24%, νερό, γαλακτωματοποιητής E422 και E415, συντηρητικό E202, άρωμα.
Πιθανές ίχνη...
... προϊόν είναι επίπεδο και στη συνέχεια ψήνεται στον φούρνο, δημιουργώντας ένα τραγανό πέταλο.
Συστατικά:
Καλαμπόκι*
* 100% των γεωργικών συστατικών προέρχονται από βιολογική γεωργία
Προέλευση: ΕΕ
Αλλεργιογόνα: Πιθανές ίχνη γλουτένης, σόγιας, σουσαμιού, ξηρών καρπών και φιστικιών
Συμβουλές χρήσης: Καταναλώστε με γάλα, γιαούρτι, πουρέ φρούτων... ή όπως είναι.