...Αληθινό σύμβολο της γαστρονομίας της Νορμανδίας, οι παραδοσιακές τρίπες έχουν επαναστατηθεί ώστε να σας προσφέρουν μια εκδοχή με γεύσεις από χόρτο.
Σχεδιασμένη από τον σεφ Hubert Nobis, αυτή η συνταγή είναι και πάλι το αποτέλεσμα μιας τριμερούς συνεργασίας μεταξύ του σεφ, του εργαστηρίου μεταποίησης "les Gorronnaises" και εμάς.
Από το 1988, η οικογένεια Cousin παρασκευάζει διάφορα προϊόντα αλλαντικών στο εργαστήριό τους στο Gorron, με στόχο να προβάλλει πάντα την παράδοση.
Συστατικά: Στομάχια και πόδια βοδιού, καρότα, λευκό κρασί, κρεμμύδια, νερό, αλάτι, πιπέρι, χόρτο...