Γαλλία, Saint-Fraimbault
...Αληθινό σύμβολο της γαστρονομίας της Νορμανδίας, οι παραδοσιακές τρίπες έχουν επαναστατηθεί ώστε να σας προσφέρουν μια εκδοχή με γεύσεις από χόρτο. Σχεδιασμένη από τον σεφ Hubert Nobis, αυτή η συνταγή είναι και πάλι το αποτέλεσμα μιας τριμερούς συνεργασίας μεταξύ του σεφ, του εργαστηρίου μεταποίησης "les Gorronnaises" και εμάς. Από το 1988, η οικογένεια Cousin παρασκευάζει διάφορα προϊόντα αλλαντικών στο εργαστήριό τους στο Gorron, με στόχο να προβάλλει πάντα την παράδοση. Συστατικά: Στομάχια και πόδια βοδιού, καρότα, λευκό κρασί, κρεμμύδια, νερό, αλάτι, πιπέρι, χόρτο...
Χαρτοφυλάκιο (15)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play