... λεπτόκοκκη, αφυδατωμένη σκόνη πλούσια σε ίνες και άμυλο, που προκύπτει από την άλεση των ριζών μανιόκας, οι οποίες πιέζονται, ξηραίνονται και ταξινομούνται.
Χρήση Αλευριού Μανιόκας
Το αλεύρι μανιόκας είναι πολύ χρήσιμο για...
...Η ταπιόκα διακρίνεται από το γεγονός ότι αυξάνει την ιξώδη του προϊόντος χωρίς να το χρωματίζει. Οι ιδιότητες της ταπιόκας είναι πολύ παρόμοιες με τις ιδιότητες του αμύλου πατάτας. Χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές ψησίματος χωρίς γλουτένη για να βελτιώσει την εμφάνιση του πιάτου ή για να επιτύχει μια χρυσή κρούστα. Η άλεση με πέτρες μας επιτρέπει να διατηρούμε τη φυσική ισορροπημένη σύνθεση των σπόρων, γεγονός που καθιστά δυνατή τη μείωση του γλυκαιμικού δείκτη, ενός σημαντικού δείκτη για όσους ενδιαφέρονται για την υγεία τους.
Βάρος: 300 γρ.