Depuis 1855, la société familiale Nigay est spécialisée dans la fabrication de caramels utilisés sous formes variées (liquide, pâte, poudre ou éclat) par les artisans et industries agroalimentaires. Elle a su s’imposer au niveau européen et international comme l’expert des caramels au sens très large du terme grâce à son savoir-faire reconnu dans les caramels aromatiques, caramels colorants, burnt sugars et caramels spécialités.
CARAMELS AROMATIQUES
Le caramel aromatique est un liquide ou solide de couleur brun pâle à brun foncé, obtenu exclusivement par l’action contrôlée de la chaleur sur des sucres alimentaires, et dont la destination principale est l’aromatisation des denrées alimentaires
CARAMELS COLORANTS
Largement utilisés par l’industrie alimentaire, les caramels colorants sont des additifs solubles dans l’eau obtenus par l’action contrôlée de la chaleur sur des sucres alimentaires en présence ou non de composés chimiques promoteurs de caramélisation.
BURNT SUGARS
Les burnt sugars sont des caramels liquides ou solides de couleur brun foncé obtenus par l’action contrôlée de la chaleur sur des sucres alimentaires en l'absence de composés chimiques promoteurs de caramélisation.
CARAMELS SPÉCIALITÉS
Les caramels spécialités sont des caramels issus de l’action contrôlée de la chaleur sur des sucres alimentaires en présence d’autres ingrédients : lait, crème, beurre, beurre salé, extraits de fruits, miel, malt, chocolat, matières grasses végétales.
Η ομάδα μας από ειδικούς R&D αναπτύσσει, καινοτομεί και παρακολουθεί τις τάσεις για να προτείνει καραμέλες που είναι πάντα πιο κοντά στις προσδοκίες σ...
Οι καμένα ζάχαρα είναι υγρά ή στερεά καραμέλες σκούρου καφέ χρώματος που προκύπτουν από τον ελεγχόμενο θρόισμα των τροφίμων ζάχαρης χωρίς την παρουσία...
Προτείνουμε μια ευρεία γκάμα καραμελών KASHER, HALAL, ΠΑΣΧΑ, FAIR TRADE, BIO...
Η οικογενειακή μας επιχείρηση NIGAY έχει θεμελιώσει την ανάπτυξή της ...
Ευρέως χρησιμοποιούμενοι από τη βιομηχανία τροφίμων, οι χρωστικές καραμέλες είναι διαλυτά στο νερό πρόσθετα που αποκτώνται μέσω ελεγχόμενης θερμικής ε...
Τα καραμέλες ειδικότητας είναι καραμέλες που προκύπτουν από τον ελεγχόμενο συνδυασμό θερμότητας με ζάχαρες σε παρουσία άλλων συστατικών: γάλα, κρέμα, ...
Ο αρωματικός καραμέλας είναι ένα υγρό ή στερεό χρώματος από ανοιχτό καφέ έως σκούρο καφέ, που αποκτάται αποκλειστικά μέσω ελεγχόμενης θερμότητας σε ζά...
Πιθανό βάρος κατασκευής έως ~100 κιλά. Αυτό εξαρτάται από το βασικό υλικό και, φυσικά, από την πυκνότητά του.
Σφυρηλατημένο σε καλούπι, θερμικά επεξε...
Λόγω της υψηλής ζήτησης, παρατείνουμε την προσφορά λόγω της IDS 2017 μέχρι τις 30.06.2017.
Η συσκευή Elmasteam 4⁵ basic είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για ...
με αποκλειστική χρυσή εκτύπωση με κλείσιμο
Είναι θέμα τιμής. Υψηλής ποιότητας και ατομική παρουσίαση των εγγράφων και πιστοποιητικών σας.
Παρουσιάστ...
Οι μπιφροτό τραπέζες μπορείτε να τις παραγγείλετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σε διάφορες παραλλαγές. Τετράγωνα μπιφροτό τραπέζια θα βρείτε στη συλλ...
Παρέχουμε τις αυθεντικές αγγλικές βιολογικές σταγόνες Μπαχ της μάρκας Just's για ολόκληρη την Ευρώπη.
Οι αυθεντικές αγγλικές βιολογικές σταγόνες Μπαχ...
Τρομπελγαλβανισμός
Κατάλληλο για μαζική παραγωγή όπως βίδες, νίτσε και άλλα μικρά μέρη.
Η τρομπέλα μεταφέρεται αυτόματα σε ένα λουτρό επεξεργασίας (α...
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ A: Ορισμένα ελαττώματα είναι αποδεκτά, όπως π.χ. πόροι, ελαφρές εσοχές, μικρές κηλίδες, μικρότερες γρατσουνιές και ελαφρές αποχρώσ...