Προϊόν που επιλέχθηκε BEST OF BEST κατά την έκθεση Gourmet sélection 2023 στο Παρίσι.
Η Ξηρή Μανταρίνη VIJAYA έχει αποξηρανθεί χωρίς καμία προσθήκη συστατικού. Μαλακή και ελαφρώς ξινή, θα προσφέρει φρεσκάδα σε υγιεινές και θρεπτικές ορεκτικές επιλογές.
Περισσότερο από ένα απλό σνακ, είναι μια πραγματική συμπυκνωμένη γεύση και άρωμα. Η γλυκιά και ξινή γεύση της θα προσθέσει μια εξωτική πινελιά στις μαγειρικές σας παρασκευές.
Είναι γεμάτη οφέλη για την υγεία και την ευεξία. Νόστιμη και δροσιστική, αποτελεί ένα φυσικό και υγιεινό σνακ, ιδανικό για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Αναφορά:14272
Η Aristée, ειδικός στις προστατευτικές και σταθεροποιητικές συσκευασίες, σας συνοδεύει στην κατασκευή των σταθεροποιητικών σας από κυψελωτό χαρτί. Το γραφείο μας σχεδιάζει προσαρμοσμένες λύσεις συσκευασίας που προστατεύουν τα προϊόντα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, από την παραγωγή τους μέχρι την παράδοσή τους. Το κυψελωτό χαρτί είναι ένα υλικό ταυτόχρονα ελαφρύ και άκαμπτο, γεγονός που του προσδίδει εξαιρετικές ιδιότητες προστασίας. Χάρη στη μοναδική του κυψελωτή δομή, περιέχει μια πληθώρα αερόσακων που αποτρέπουν τη μετάδοση κραδασμών κατά τη μεταφορά. Κουτιά ασφαλείας, σταθεροποιητικά, γωνίες προστασίας από κυψελωτό χαρτί χρησιμοποιούνται για τη σταθεροποίηση των προϊόντων σας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Η συσκευασία μας γεμίζει τους κενές χώρους χωρίς να προσθέτει βάρος στη φόρτωσή σας.
Ειδικές σταθεροποιήσεις:
Μόνο Nida
Με αυτοκόλλητο μεταφοράς
Με PE
Κοψίματα σε όλες τις μορφές:
Με πλήρεις ή μερικούς τύπους
Κέντρα μέχρι Ø 900
Επεμβαίνοντας παντού στη Γαλλία και όλο το χρόνο, η Frémont Affûtage σας προσφέρει μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας στον τομέα της τεχνολογίας, της ιχνηλασιμότητας, των διαγνωστικών και των τεχνικών λύσεων.
Απαντάμε σε όλα τα αιτήματά σας για αγροδιατροφικές λεπίδες (εμπόριο ή ακονίσμα), διασφαλίζοντας καλές συμβουλές και προσωπική παρακολούθηση.
Περιγραφή
Χωρίς συντήρηση και φορητό, το ψηφιακό μανόμετρο θα γίνει γρήγορα απαραίτητο για όλες τις μετρήσεις πίεσης και κενού, επιτρέποντάς σας να ελέγχετε μαλακές, σκληρές και αυτόκλειστες συσκευασίες.
Απόδοση
Διπλή οθόνη: άμεση και μίνι/μάξι
Επιλογή μονάδων: bar, mbar, hPa, MPa και PSI
Ευθυγράμμιση του μηδενός στην ατμοσφαιρική πίεση
Εύρος μέτρησης: -1 έως +3 bar
Ακρίβεια: +/- 0,1% πλήρης κλίμακα (PE)
Λειτουργία «peak»: σάρωση στα 5.000 Hz
Ενδείξεις: χαμηλή μπαταρία, μονάδα μέτρησης, υπερφόρτωση…
Χαρακτηριστικά
Σφράγιση IP 65 (IP 67 προαιρετικά)
Τροφοδοσία με μπαταρία μεγάλης διάρκειας, αντικαθιστώμενη από τον χρήστη
Αισθητήρας πλήρως ανοξείδωτος
Πλήρης απουσία συντήρησης
Τυποποιημένη σύνδεση 1/4 αέρος αρσενικό
Αυτή η πλατφόρμα συγκράτησης από γαλβανισμένο χάλυβα είναι ιδανική για εύφλεκτα προϊόντα, υδρογονάνθρακες, διαλύτες και όλα τα μη διαβρωτικά προϊόντα.
Η γαλβανισμένη επεξεργασία της αποτρέπει κάθε κίνδυνο σκουριάς.
Εξοπλισμένη με αποσπώμενα καλλιβότια, αυτή η πλατφόρμα συγκράτησης είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για την αποθήκευση βαρελιών, δοχείων και άλλων μικρών συσκευασιών και επιτρέπει τη δημιουργία ενός ασφαλούς, αρθρωτού χώρου εργασίας.
Χωρητικότητα συγκράτησης 280 λίτρα.
Διαστάσεις 1335 x 1240 x 170 mm
Ανώτατο επιτρεπόμενο φορτίο 1200 kg.
Βάρος 96 kg. Η απόφαση της 2ας Φεβρουαρίου 1998 εισάγει κανονισμούς για την αποθήκευση επικίνδυνων προϊόντων ανάλογα με τη φύση τους και την κατηγοριοποίηση των επιχειρήσεων.
Κάθε υγρό που μπορεί να μολύνει το έδαφος ή τα ποτάμια πρέπει να αποθηκεύεται σε δοχείο συγκράτησης για να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος ακούσιας εκροής.
Για την πλειονότητα των κατηγοριοποιημένων επιχειρήσεων, η χωρητικότητα συγκράτησης πρέπει να είναι τουλάχιστον ίση με
100 % του όγκου για ένα μόνο δοχείο
50 %
Εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για τη συμπίεση και τη σταθεροποίηση πακέτων σε χύμα μορφή μέσω ηλεκτροστατικής επαγωγής. Αυτή η μονάδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως μονάδα συμπίεσης είτε ως μεταφορική ταινία σύνδεσης.
• Συνήθως τοποθετείται μετά από ένα σύστημα εκτόξευσης πακέτων που επιτρέπει την απομάκρυνση του πακέτου εάν δεν πληροί τα καθορισμένα κριτήρια.
• Διάταξη των ραβδώσεων που επιτρέπει καλή συμπίεση των πακέτων από πάνω και πλάγια.
• Χρήση ειδικών ιμάντων ανθεκτικών στη δράση του αζώτου (φαινόμενο που προκαλείται από τη δράση της στατικής ηλεκτρικής ενέργειας στο καουτσούκ των ιμάντων.)
• Απλότητα στη χρήση
• Οι γεννήτριες στατικής φόρτισης είναι τοποθετημένες κάτω από τον εξοπλισμό, διευκολύνοντας τις εργασίες συντήρησης.
• Χαμηλή χωρητικότητα
• Συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές CE
Συμπλήρωμα διατροφής: 1 σακουλάκι από καθαρή, ωμή, κατεψυγμένη σπιρουλίνα.
Η OMA σας προτείνει φρέσκια σπιρουλίνα, πλυμένη με πόσιμο νερό και κατεψυγμένη λιγότερο από μία ώρα μετά τη συγκομιδή της. Αυτή η διαδικασία της επιτρέπει να διατηρεί τα μόρια στην αρχική τους μορφή και όλη τη βιολογική δραστηριότητα των αντιοξειδωτικών, των ενζύμων και των χρωστικών όπως η φυκοκυανίνη.
Η κατεψυγμένη σπιρουλίνα OMA μπορεί να διατηρηθεί για αρκετούς μήνες στους -18°c στην κατάψυξη μέχρι την ημερομηνία βέλτιστης χρήσης που αναγράφεται στη συσκευασία. Αφού αποψυχθεί, το προϊόν αυτό δεν θα πρέπει να καταψυχθεί ξανά. Οι κάψουλες ωμής κατεψυγμένης σπιρουλίνας είναι συσκευασμένες υπό προστατευτική ατμόσφαιρα για να διατηρούν όλα τα θρεπτικά συστατικά.
Σφραγίδα ασφαλείας από πολυπροπυλένιο ποιότητας τροφίμων. Σφραγίδα δείκτης απάτης υψηλού επιπέδου ασφαλείας με ένθετο μπλοκαρίσματος από γαλβανισμένο χάλυβα. Χρησιμοποιείται με επιτυχία για κουτιά και δοχεία, θυρίδες, πόρτες, ντουλάπια. Προαιρετική εξατομίκευση, λογότυπο, γραμμωτός κωδικός, αυτοκόλλητο.
Κατάλληλη για μικρές οπές με διάμετρο 2,3 mm και ράβδο στήριξης τριών διαστάσεων :
S : 140 mm
M : 220 mm
L : 320 mm
Πλένονται και επαναχρησιμοποιούνται, αυτές οι συσκευασίες αντικαθιστούν την πλαστική μεμβράνη, καθώς παίρνουν τη μορφή που επιθυμείτε και τη διατηρούν μόλις κρυώσουν. Στην πραγματικότητα, είναι εύπλαστες σε θερμοκρασία δωματίου, η συσκευασία φρεσκάδας σας παίρνει τη μορφή των δοχείων ή των φρούτων, λαχανικών, υπολειμμάτων ψωμιού, κέικ ή κομματιού τυριού… που θέλετε να προστατεύσετε. Αν υπάρχει ένα είδος απορριμμάτων που μπορούμε να αποφύγουμε στην κουζίνα, αυτά είναι οι συσκευασίες τροφίμων: αλουμινόχαρτο, μεμβράνη σελοφάν ή ακόμα και λαδόκολλα… Ιδού μια οικολογική και μηδενικών αποβλήτων εναλλακτική!
Πλένονται και επαναχρησιμοποιούνται, αυτές οι συσκευασίες αντικαθιστούν την πλαστική μεμβράνη, καθώς παίρνουν τη μορφή που επιθυμείτε και τη διατηρούν μόλις κρυώσουν. Στην πραγματικότητα, είναι εύπλαστες σε θερμοκρασία δωματίου, η συσκευασία φρεσκάδας σας παίρνει τη μορφή των δοχείων ή των φρούτων, λαχανικών, υπολειμμάτων ψωμιού, κέικ ή κομματιού τυριού… που θέλετε να προστατεύσετε.
Το κερωμένο ύφασμα αντέχει στο νερό και τον αέρα, διατηρεί την τροφή φρέσκια για περισσότερο χρόνο.
Αναφορά:8002
Η ποιότητα του κάσιους καθορίζεται κυρίως από το μέγεθος και το χρώμα του. Όσο πιο λευκό-ελεφαντοστού είναι το σπόρο, τόσο καλύτερη είναι η ποιότητά του.
Κριτσανιστό και εκλεπτυσμένο, το Κάσιους VIJAYA είναι εξαιρετικής ποιότητας. Η VIJAYA σας το προσφέρει σε εκδοχή ψημένου ξηρού στο σπίτι, φυσικού ή αλατισμένου, χωρίς κανένα άλλο συστατικό.
Αναφορά: 20912
Η Λευκή Ζάχαρη από Κανέλα είναι μια κρυσταλλωμένη ζάχαρη, η οποία έχει υποστεί διύλιση. Ο σκοπός της διύλισης είναι να λευκανθεί η ζάχαρη, να αφαιρεθούν οι ακαθαρσίες και να εξαλειφθεί κάθε μελάσα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της παρουσίας βιταμινών και μετάλλων. Επομένως, είναι σκόπιμο να μην την καταναλώνουμε υπερβολικά και να την καταναλώνουμε σε μέτριες ποσότητες λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς της σε σακχαρόζη. Διαθέτει ισχυρή γλυκαντική ικανότητα και πολύ διακριτική γεύση.
Η ημερομηνία Medjool VIJAYA ή «βασίλισσα των ημερομηνιών» προέρχεται από το Ισραήλ. Είναι μια μεγάλη ημερομηνία, καφέ χρώματος, ελαφρώς ρυτιδωμένη, με σάρκα μαλακή και φρουτώδη. Το χρώμα της μπορεί να κυμαίνεται από ανοιχτό καφέ έως σκούρο καφέ. Αυτή η παραλλαγή εξαρτάται άμεσα από το μέρος όπου καλλιεργείται.
Αναφορά:21101
Η αμυγδαλιά είναι ένας καρπός με κέλυφος, καλυμμένος με μια πράσινη και βελούδινη επικάλυψη (το βρού), που στεγνώνει και σπάει όταν ωριμάσει, αποκαλύπτοντας έναν ξηρό καρπό. Όταν οι αμύγδαλοι είναι αποφλοιωμένοι και αποξηραμένοι, η φλούδα τους είναι καφέ. Η VIJAYA προσφέρει μια επιλογή από φέτες αμυγδάλου προερχόμενες από την Ισπανία.
Αναφορά:20401
Ο Καρύδι Βραζιλίας VIJAYA, σε ελεφαντόδοντο χρώμα, καλυμμένο με μια λεπτή καφέ φλούδα, προέρχεται από τη Νότια Αμερική. Η γλυκιά και ξυλώδης γεύση του θα ενθουσιάσει τους μεζέδες και τις μαγειρικές σας παρασκευές. Ο καρυδιάς της Βραζιλίας μπορεί να επιβιώσει μόνο μέσα στο τροπικό δάσος. Μεγάλες καφέ και πολύ σκληρές κέλυφοι (στο μέγεθος ενός καρύδας) αναπτύσσονται στην κορυφή του δέντρου. Μόλις ωριμάσουν, πέφτουν στο έδαφος και στη συνέχεια συλλέγονται.
Αυτές οι κέλυφοι περιέχουν περίπου δεκαπέντε ξυλώδεις κάψουλες που περιέχουν τις καρύδες.
Αναφορά:25001
Η Ζάχαρη από Κανέλα Mi-Blanc VIJAYA προέρχεται από τη Βραζιλία. Σε αντίθεση με τη λευκή ζάχαρη, η ζάχαρη από κανέλα mi-blanc δεν έχει υποστεί επεξεργασία και διατηρεί μια μικρή ποσότητα από τη μελάσα της. Έτσι, διατηρεί μέρος των απλών υδατανθράκων και των μετάλλων της κανέλας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μην την καταναλώνετε υπερβολικά και να την χρησιμοποιείτε με μέτρο.
Αναφορά:22411
Η Πάστα Σύκου VIJAYA παρασκευάζεται από εμάς, αποκλειστικά από σύκα από την Τουρκία, χωρίς άλλα συστατικά. Έτσι διατηρεί όλες τις γεύσεις του ολόκληρου σύκου.
Reference:12002
Η Πράσινη Φακή VIJAYA έχει επίσης ενσωματωθεί στη γκάμα των τοπικών προϊόντων μας. Αυτή η οσπριοειδής τροφή, πλούσια σε φυτικές ίνες, φυτικές πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα, είναι ένας τέλειος σύμμαχος για την υγεία και συνδυάζεται με όλες τις σάλτσες.
Η Πράσινη Φακή VIJAYA έχει επίσης ενσωματωθεί στη γκάμα των τοπικών προϊόντων μας. Αυτή η οσπριοειδής τροφή, πλούσια σε φυτικές ίνες, φυτικές πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα, είναι ένας τέλειος σύμμαχος για την υγεία και συνδυάζεται με όλες τις σάλτσες.
Αναφορά:22521
Ριζωμένο στην γαστρονομική κληρονομιά του Νοτιοδυτικού τμήματος της Γαλλίας, το δαμάσκηνο αποτελεί την απόλυτη υγιεινή λιχουδιά. Ιδανικός συνδυασμός διατροφής και γεύσης, τα Δαμάσκηνα VIJAYA προέρχονται απευθείας από το Νοτιοδυτικό τμήμα της Γαλλίας.
Αναφορά:11101
Η Καρύδα Καρποί Extra - Γαλλία VIJAYA, από τις ποικιλίες Franquette και Grandjean, προσφέρει μια τυπική γεύση του γαλλικού εδάφους. Η Franquette (υψηλής ποιότητας ποικιλία) θα σας εκπλήξει με την ελαφριά γεύση φουντουκιού και το λεπτό της άρωμα. Είναι Η καρύδα par excellence. Η Grandjean, από την άλλη, έχει περισσότερο χαρακτήρα με μια έντονη γεύση καρυδιού και μια ελαφριά πινελιά πικρίας.
Αναφορά:11601
Η φιστίκι διαφέρει από τους άλλους ξηρούς καρπούς, λόγω του πράσινου-κίτρινου χρώματός της και του μερικώς ανοιχτού κελύφους της, γεγονός που την καθιστά έναν εύκολο καρπό προς κατανάλωση. Παρουσιάζεται σε τσαμπιά πάνω στο δέντρο, το οποίο προσφέρει τους πρώτους καρπούς του μόνο μετά από περίπου δέκα χρόνια. Καθώς ωριμάζει, ο πυρήνας μεγαλώνει μέχρι να ξεπεράσει τον όγκο που του έχει παραχωρηθεί στο κέλυφος και να ραγίσει. Παράλληλα, ο περικάρπός τους (η χνουδωτή και σάρκινη πράσινη φλούδα που προστατεύει το κέλυφος) περνά από το τρυφερό πράσινο στο ροζ-μωβ μόλις ο καρπός ωριμάσει. Η Φιστίκι Κέλυφος Φυσικό VIJAYA είναι ωμή.
Ο κακαόδεντρο αναπτύσσεται σε τροπικές χώρες όπου η βροχή και ο ήλιος είναι άφθονοι. Μπορεί να φτάσει έως και 15 μέτρα ύψος στην άγρια φύση, και ο καρπός του, η καβόσα, περιέχει έως 55 κόκκους κακάο που θα χρησιμοποιηθούν για την παρασκευή της διάσημης σοκολατένιας σκόνης. Η Σκόνη Κακάου Μαγκρέ VIJAYA διαθέτει ένα βαθύ καστανό-κόκκινο χρώμα, αλκαλικό pH, με ποσοστό λιπαρών ουσιών 10 έως 12%. Η πολύ ισχυρή γεύση της που παραμένει στο στόμα, καθώς και οι αρωματικές της ποιότητες, θα σας ταξιδέψουν μέσα από εμπειρίες με έντονες γεύσεις.
Η αμυγδαλιά είναι ένας καρπός με κέλυφος, καλυμμένος με μια πράσινη και βελούδινη επικάλυψη (το βρόχι), που στεγνώνει και σπάει κατά την ωρίμανση, αποκαλύπτοντας έναν ξηρό καρπό. Όταν οι αμυγδαλές είναι αποφλοιωμένες και αποξηραμένες, η φλούδα τους είναι καφέ. Η VIJAYA προσφέρει μια επιλογή από αποφλοιωμένες αμυγδαλές προερχόμενες από την Ισπανία.
Αναφορά:50001
Ο καφέ λιναρόσπορος VIJAYA θα συμπληρώσει τέλεια τα καρυκεύματά σας. Λόγω των διατροφικών του πλεονεκτημάτων, αυτός ο μικρός σπόρος είναι απαραίτητος στις κουζίνες μας. Η VIJAYA προσφέρει επίσης τοπικό καφέ λιναρόσπορο.
Reference:22221
Ses minuscules graines, bien croquantes, ont un goût à mi-chemin entre la noix et la noisette. De couleur gris-bleu-ardoisé, la Graine de Pavot VIJAYA donnera un petit goût croquant et un arôme particulier à vos préparations culinaires.
Reference:22361