Ποιοτική σόργο (Μπάτζρα) σε όλο τον κόσμο. Το σόργο της καλύτερης ποιότητας είναι απαλλαγμένο από οποιαδήποτε δυσάρεστη οσμή και είναι επίσης ιδανικό για τη διατροφή των πουλερικών. Εξάγουμε σόργο με premium συσκευασία που διατηρεί τις θρεπτικές του αξίες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό το σόργο εκτιμάται ιδιαίτερα από τους πολύτιμους πελάτες μας, καθώς είναι πλούσιο σε ασβέστιο, πρωτεΐνες και σίδηρο. Το σόργο που παρέχεται βοηθά στη μείωση των επιπέδων κακής χοληστερόλης στον οργανισμό μας. Το σόργο που παρέχεται έχει υποστεί επεξεργασία και καλλιεργηθεί στην μονάδα του προμηθευτή μας με τη χρήση φυσικών, ακίνδυνων λιπασμάτων.
Η Sotransbois είναι παραγωγός και έμπορος ξυλείας καυσόξυλων σε κορμούς. Προσφέρουμε διάφορα μεγέθη κορμών: 1 μέτρο, 2 μέτρα, 4 μέτρα, 6 μέτρα, κ.λπ.
Με πλήρες φορτηγό (60 στερέ): παράδοση σε μέγιστη απόσταση 400 χλμ.
Ή σε ημιχονδρική πώληση με ελάχιστο 15 στερέ: σε μέγιστη απόσταση 100 χλμ (Βέλγιο, Hauts-de-France, Aisne).
Παράδοση ξυλείας σε 2 μέτρα με ημιρυμουλκούμενο.
Τα ημιρυμουλκούμενά μας μπορούν να χωρέσουν 60 στερέ.
Οι κορμοί είναι χύμα και όχι σε δέματα. Αυτό επιτρέπει να χωρέσουν περισσότερα στο φορτηγό. Ξεφορτώνονται με την ενσωματωμένη γερανογέφυρα, η οποία έχει πλευρική εμβέλεια 6 μέτρα.
Πριν παραγγείλετε, ελέγξτε την εφικτότητα της παράδοσης: διέλευση του ημιρυμουλκούμενου από τον δρόμο σας και ξεφόρτωμα στο επιθυμητό σημείο.
Χονδρική Πώληση Κριθαριού Καλύτερη Τιμή, Κριθάρι για Τροφή, Κριθάρι για Ζώα και Ανθρώπους - Το κριθάρι είναι γνωστό για τον απόλυτο συνδυασμό θρεπτικών συστατικών και βιοδραστικών ουσιών, βιταμινών και ιχνοστοιχείων, που συμβάλλουν σε καλή ζωτική δραστηριότητα.
Όταν προστίθεται σε μείγματα ζωοτροφών, το κριθάρι ενισχύει την υγεία και την αντοχή του ζωικού κεφαλαίου. Τα ζώα χωνεύουν καλύτερα το κριθάρι από ότι τη βρώμη.
Τροφοδοσία με κριθάρι. Το κριθάρι δίνεται συνήθως στο ζωικό κεφάλαιο με τη μορφή δημητριακών και ζωοτροφών. Το κριθάρι που χρησιμοποιείται για άμεση κατανάλωση από το ζωικό κεφάλαιο επιλέγεται συνήθως με βάση φυσικά χαρακτηριστικά, όπως η στρογγυλότητα του κόκκου και οι υψηλές ειδικές βαρύτητες, εκτός από πολλές ποιοτικές θρεπτικές ιδιότητες.
Το κριθάρι (Hordeum vulgare L.) είναι μία από τις κύριες καλλιέργειες δημητριακών. Με 150 εκατομμύρια τόνους που παράγονται το 2009, η παραγωγή κόκκων κριθαριού κατατάσσεται τέταρτη πίσω από το καλαμπόκι, το ρύζι και το σιτάρι (FAO, 2011).