Εκτυπωτής ψηφιακής τεχνολογίας Multipass υψηλής ταχύτητας για κάθε είδους χαρτόνια.
Ειδικά σχεδιασμένος για τη βιομηχανία του χαρτονιού, ελαφρύνοντας προβλήματα όπως η κατασκευή και οι ρυθμίσεις υλικών, οι μίξεις μελανιών, αυτοματοποιώντας τις διαδικασίες.
Εξοικονομήστε χρόνο και προσπάθεια στους τομείς παραγωγής και βελτιώστε τα κόστη αποθήκευσης,
Ζητήστε πληροφορίες και γνωρίστε τα οφέλη της ψηφιακής εκτύπωσης.
Το Arachis hypogaea, κοινώς γνωστό ως φυστίκι, καβουρδισμένο φυστίκι ή μανί, είναι μια λοβώδης καλλιέργεια της οικογένειας Fabaceae (ψυχανθή) των οποίων οι λοβοί (συνδέονται δημοφιλή λόγω της μορφολογίας τους με τους ξηρούς καρπούς) περιέχουν σπόρους που εκτιμώνται στη γαστρονομία.
Στην Ισπανία, καταναλώνεται ο σπόρος ωμός, τηγανητός ή καβουρδισμένος, αν και συνήθως γνωρίζεται δημοφιλή ως "φυστίκια" ή "κακάο". Στην Δυτική Ανδαλουσία, συχνά αποκαλούνται αβέλενες. Στις Κανάριες Νήσους, είναι γνωστά ως "Μανίσεις".
Με τους καβουρδισμένους σπόρους παρασκευάζεται ένα υποκατάστατο του καφέ.