Προϊόντα για σπορές (2)

Φυσικά γλυκά αμύγδαλα Πούλια - Τα αμύγδαλα Πούλια προέρχονται από τον σπόρο της αμυγδαλιάς (Prunus dulcis)

Φυσικά γλυκά αμύγδαλα Πούλια - Τα αμύγδαλα Πούλια προέρχονται από τον σπόρο της αμυγδαλιάς (Prunus dulcis)

Οι αμυγδαλές από την Πούλια προέρχονται από τον σπόρο του αμυγδάλου (Prunus dulcis), υποβάλλονται σε διαδικασία αποφλοίωσης, προσεκτικής επιλογής και καλιμπραρίσματος. Οι αμυγδαλές χρησιμοποιούνται ευρέως στην παρασκευή γλυκών όπως: τορρόν, κονφίτ, τούρτες, μπισκότα, αμαρέτι. Είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες, βιταμίνες (κυρίως της ομάδας Β και βιταμίνη Ε), απαραίτητα αμινοξέα, ακόρεστα λιπαρά οξέα και μέταλλα (μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο και σίδηρο). Διαθέσιμες συσκευασίες: ΣΑΚΚΟΙ 25 KG ΚΟΥΤΙΑ 12.5 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ 10 ή 5 KG ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ 1 KG ή 500 γρ ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΕΝΟ Δυνατότητα κωδ. EAN και εξατομικευμένων ετικετών Άλλα προϊόντα Καβουρδισμένα φουντούκια 13/15 Ξηροί καρποί τύπου B – Σορέντο Γλυκές αποφλοιωμένες αμυγδαλές Αποφλοιωμένες γλυκές αμυγδαλές από την Πούλια
Γλυκές αποφλοιωμένες αμύγδαλες Απουλίας - Οι αμύγδαλες Απουλίας προέρχονται από τον σπόρο της αμυγδαλιάς (Prunus dulcis) και κάτω

Γλυκές αποφλοιωμένες αμύγδαλες Απουλίας - Οι αμύγδαλες Απουλίας προέρχονται από τον σπόρο της αμυγδαλιάς (Prunus dulcis) και κάτω

Μπλέντερ αμυγδάλου από την Πούλια Οι αμυγδαλές από την Πούλια προέρχονται από τον σπόρο του αμυγδάλου (Prunus dulcis) και υποβάλλονται σε διαδικασία αποφλοίωσης, προσεκτικής επιλογής και καλιμπραρίσματος. Οι αμυγδαλές χρησιμοποιούνται ευρέως στην παρασκευή γλυκών όπως: τορρόν, κονφέντι, τούρτες, μπισκότα, αμαρέτι. Είναι πλούσιες σε πρωτεΐνες, βιταμίνες (κυρίως της ομάδας Β και βιταμίνη Ε), απαραίτητα αμινοξέα, ακόρεστα λιπαρά οξέα και μέταλλα (μαγνήσιο, φώσφορο, κάλιο και σίδηρο). Ιδανικές για την καταπολέμηση της κακής χοληστερόλης. Διαθέσιμες συσκευασίες: ΣΑΚΚΟΙ 25 KG ΚΟΥΤΙΑ 12.5 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ 10 ή 5 KG ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΕΝΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ 1 KG ή 500 γρ ΚΑΙ ΥΠΟ ΚΕΝΟ Δυνατότητα κωδ. EAN και εξατομικευμένων ετικετών