Γνωστά για τη γεύση και την πολυμορφία τους, οι φυσικοί λευκοί σπόροι σουσαμιού μας διατηρούν υψηλή ποιότητα και καθαρότητα για τις μαγειρικές και βιομηχανικές εφαρμογές.
Προέλευση: Ακτή Ελεφαντοστού
Στυλ: Φυσικός λευκός
Τύπος καλλιέργειας: Βιολογικός, συμβατικός
Διαδικασία: Sortex
Καθαρότητα: 99,9 %
Περιεκτικότητα σε λάδι: 51 % ελάχιστο
Συμπλήρωμα: 2 % ελάχιστο
FFA: 2 % μέγιστο
Υγρασία: 6 % μέγιστο
Τιμή: Διαπραγματεύσιμη / Μετρικοί τόνοι
Δοκιμαστική παραγγελία: 14 μετρικοί τόνοι (ένα κοντέινερ 20 ποδιών)
Συσκευασία: Συνθετικές σακούλες
Δείγμα: Μπορεί να γίνει αποδεκτό κατόπιν αιτήματος
Τρόπος πληρωμής: 30 % προκαταβολή και το υπόλοιπο μέσω L/C ή 100 %
Χρόνος αποστολής: 15 έως 25 ημέρες μετά την επιβεβαίωση της L/C
Λιμάνι φόρτωσης: Αμπιτζάν, Ακτή Ελεφαντοστού
Μπάλα σπόρων, παρουσιασμένη σε ανακυκλωμένο χαρτονένιο κουτί με οδηγίες φύτευσης και έμβλημα Made in Europe. Άγρια λουλούδια σε ταιριαστές αποχρώσεις.
Ref:2640
Γνωστά για τη γεύση και την πολυπλοκότητά τους, οι φυσικοί λευκοί σπόροι σουσαμιού μας διατηρούν υψηλή ποιότητα και καθαρότητα για μαγειρικές και βιομηχανικές εφαρμογές.
Σπόροι κολοκύθας για να αναμειγνύονται με τις σαλάτες σας, προσθέτοντας λίγη τραγανότητα και γεύση!
Οι μικροί σπόροι είναι αυτή τη στιγμή σε μεγάλη ζήτηση. Και όχι άδικα, καθώς οι διάφορες ευεργετικές τους ιδιότητες έχουν αποδειχθεί πρόσφατα από την επιστήμη (Πλούσιοι σε βιταμίνες, πρωτεΐνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες) και η τάση "διακόσμησης" στα πιάτα μας, οι σπόροι κολοκύθας είναι το μικρό σπόρο της εποχής!
Ανήκουν στην οικογένεια των κολοκυνθοειδών και είναι πραγματικό πλεονέκτημα για την ευεξία! Γνωστοί για τις ιαματικές τους ιδιότητες, είναι πολύ αποτελεσματικοί στη θεραπεία λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Επιπλέον, πλούσιοι σε μαγνήσιο και σίδηρο, προλαμβάνουν τις αναιμίες και την κόπωση.
Τι άλλο να ζητήσετε;!
Συστατικά: Σπόροι κολοκύθας
Ιδανικό για χορτοφαγικά μενού για να αντισταθμίσει την απουσία ζωικών πρωτεϊνών.
Αυτή η οσπριοειδής καλλιέργεια υπάρχει σε περισσότερες από 300 ποικιλίες, με ποικιλία στο μέγεθος του σπόρου ή ακόμα και στο χρώμα του! Η πιο γνωστή και πιο καταναλωμένη είναι η κίτρινη σόγια.
Προερχόμενη από την Ασία (Κίνα, Ιαπωνία), αποτελούσε μάλιστα μέρος των πέντε ιερών σπόρων (μαζί με το σιτάρι, το κριθάρι, το ρύζι και το κεχρί) που η παραδοσιακή κινεζική ιατρική χρησιμοποιούσε σε ζυμωμένη μορφή για τις κατασταλτικές, αντιπυρετικές και καμινάδες ιδιότητές της.
Τώρα καλλιεργείται στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, αλλά κυρίως στη Μαντζουρία.
Σπόροι Sacha Inchi χωρίς φλούδα, πιστοποιημένη βιολογική ποιότητα, βιολογικό αλάτι και βιολογική ζάχαρη
Πρωτογενής συσκευασία
200 γρ, γυάλινο δοχείο με βιδωτό καπάκι.
Δευτερογενής συσκευασία
Κουτί από κυματοειδές χαρτόνι x 24 μονάδες
Χρήση και προετοιμασία από τον πελάτη / καταναλωτή
Άμεση κατανάλωση, να καταναλώνεται με ψωμί ή μπισκότα.
Για την αρτοποιία, την ζαχαροπλαστική.
Γενικοί όροι
Διατηρήστε το προϊόν σε δροσερό και ξηρό μέρος, σε θερμοκρασία κάτω από 25° C και μακριά από το ηλιακό φως.
Διάρκεια συντήρησης 12 μήνες υπό βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης σε κλειστό δοχείο.
Βοτανικό όνομα: Plukenetia volubilis, L
Προέλευση: Plukenetia volubilis
L: Περού
Προϊόν: Αλοιφή Inca Inchi
Χρώμα: Καφέ χρώμα
Οσμή: Χαρακτηριστική
Γεύση: Χαρακτηριστική και ελαφρώς γλυκιά
Όψη: Στερεά και ομοιογενής αλοιφή
Υγρασία %: ≤3.0
Πρωτεΐνες g / 100 g: ≥27.5
Λίπος g / 100 g: ≥43.0
Δείκτης υπεροξειδίου mEq O² / kg: ≤3.2
Ελεύθερη οξύτητα εκφρασμένη σε ολεϊκό οξύ mg KOH / g: ≤1.0
Ζύμη UFC / g: <10²
UFC / g: <10²
Escherichia coli NMP / g: <10
Συνολικά κολοβακτηρίδια NMP / g: <10
Σαλμονέλα UFC: Απουσία / 25 g
Αερόβιοι Μεσόφιλοι CFU / g: <10⁴
Ολεϊκό οξύ (w / C 18:1): ≥4.93
Λινολεϊκό οξύ (w 6 C 18:2): ≥17.52
Λινολενικό οξύ (w3 C 18:3): ≥20.15