Ένα καινοτόμο savoir-faire
Από το 2010, η MILLBÄKER αναπτύσσει μια συγκεκριμένη εμπειρία στις διαδικασίες βυνοποίησης, ζύμωσης και βλάστησης των δημητριακών. Στο κέντρο βλάστησης, οι μηχανικοί εξερευνούν το αισθητηριακό, διατροφικό και γευστικό δυναμικό των βλαστημένων σπόρων προκειμένου να δημιουργήσουν νέες εφαρμογές στην αρτοποιία.
Η γκάμα των ειδικών προϊόντων με βλαστημένα δημητριακά
Γεννημένη από αυτήν την μοναδική τεχνογνωσία, η γκάμα μας με ειδικά προϊόντα από βλαστημένα δημητριακά αποτελεί πραγματικό μοχλό διαφοροποίησης για τους επαγγελματίες της αρτοποιίας. Ενσωματώνονται απευθείας στη ζύμη στο τέλος της ζύμωσης χωρίς να τροποποιείται η παραδοσιακή συνταγή για να δημιουργηθούν προϊόντα με χαρακτήρα.
Ένταση του προζυμιού: Ισορροπημένο
Υφή των βλαστημένων σπόρων στο στόμα: Τρυφεροί, Λαμπεροί κάτω από τα δόντια
Γεύσεις που προστίθενται στο ψωμί: Φυτικές νότες σίτου, σίκαλης, φακής και κάνναβης
Χρώμα της ψίχας του τελικού προϊόντος: Καραμέλα
Χρήση: Ενσωματώστε τους βλαστημένους σπόρους σίτου σε ποσοστό 20-25% ανά κιλό ζυμωμένης ζύμης στο τέλος της ζύμωσης
Σε ποιο είδος ζύμης να ενσωματωθεί το Germinov: Μπαγκέτα, παραδοσιακό ψωμί, ψωμί σίκαλης. Το Tendrarom μπορεί να ενσωματωθεί σε τύπους ζυμών ψωμιού.
Συσκευασία: Κουβάς 10 κιλών
Διάρκεια ζωής: 9 μήνες